Resultaten voor kookcursus zuid limburg

kookcursus zuid limburg
Kookworkshop Maastricht: Cook4Life, gezond koken Cure4Life.
Onlangs hebben we een succesvolle aftrap gehad van deze kookworkshop en dat smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer. Wat kun je verwachten? Gezellig tafelen, gezond Cure4Life proof koken, genieten en van elkaar leren en inspireren, maar dan wel in een huiselijke sfeer!
Kookworkshop met kinderen: haal de wereld in huis! Borntotravel.nl.
Reisgek, reisfanaat, reisverslaafd, reisfreak. Ik ben in 1972 het oprichtingsjaar van Lonely Planet in Roermond geboren en in Limburg blijven wonen. Hier voel ik me thuis. Met alle plussen en minnen. Tijdens het reizen heb ik nooit last van heimwee maar ik vind het altijd weer fijn om de sleutel in ons slot te steken.
Kookatelier Wils Kookatelier Wils.
Dé Culinaire Kookstudio van Limburg. Na verschillende jaren ervaring opgedaan te hebben in sterren restaurants hebben wij onze eigen kookstudio geopend. Wij, Pauline en Yoeri willen graag onze passie voor koken graag met u delen. U kunt bij ons terecht voor een thema workshop, een teambuilding of als kookclub.
Groepsactiviteiten bij De Smockelaer in Zuid-Limburg.
Een kookworkshop is niet alleen erg gezellig en lekker, het is ook nog eens heel erg leerzaam! Na een hartelijke ontvangst met een hapje en een drankje door onze professionele kok neemt hij u mee in de wereld van het koken.
Kookworkshop Limburg WegmetdeBaas.
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland. Citygames Beachgames Indoor Spel en Ontspanning Outdoor Spel en Ontspanning. Fun op Wielen Outdoor Lucht Outdoor Water Indoor Sport en Actie Outdoor Sport en Actie.
Culinair Creatief Uw cateraar in Noord-Limburg Culinair Creatief.
Bericht van r.pitlo 04-06-2018. Culinair Creatief is een van de Weber Grill Academy's' in Nederland. Bij een Weber Grill Academy leert u onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën.
Koken met Passie.
Vanuit onze Kookstudio heb je een mooi uitzicht op onze Italiaanse tuin. Laat je mee sleepen in een stukje Italië op Limburgse bodem. Ci vediamo presto a questo workshop. Ervaar hoe lekker Italiaans eten kan zijn, zelf gemaakt en met verse producten.
Culinaire workshops in Limburg Workshoppen.nl.
Deze workshops zijn ideaal als onderdeel van een leuk dagje uit. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de culinaire workshops in Limburg als u een bedrijfsuitje, teamdag of personeelsuitje organiseert, maar ook als u leuke activiteiten voor een verjaardags of vrijgezellenfeest zoekt.

Contacteer ons