Op zoek naar kookcursus zuid limburg?

kookcursus zuid limburg
Home KOOKPODIUM.
Basiscursus Croquetten Culinair Cursus Familie Feest Feestmenu Garnalen Gezellig Indisch eten Italiaans Kerst Kerstdiner Kerstmenu Koken Kookcursus Kookles Kookworkshop Kreeft Kroket Kroketten Leren koken Masterclass Oesters Rijstafel Samen eten Samen koken Schaal en Schelpdieren Stamppot Sterrenkoken Stoofpot Thaise Curry Thais eten Vis Vlees Vrienden Wijn Winterse Kost.
Kookstudio HomeMade Puth Kook en bak workshops.
Aan tafel in Limburg. Aan tafel in Sicilië. Aan tafel in Italië 1, 2 en 3. Aan tafel in Griekenland 1 en 2. Aan tafel in Spanje Tapas. Genieten in Arabische sferen 1 en 2. Aan tafel onder de mediterrane zon.
Kookcursus beginners de Kookerij Culinary College.
De reden doet er eigenlijk niet toe. Deze kookcursus voor beginners is voor iedereen die interesse heeft in makkelijk, snel en vers koken. Kortom: voor jong en oud, vrouw of man, voor iedereen die de basis beginselen onder de knie wil krijgen.
Home Etenschap Kookstudio BBQ Catering.
Dit kan bij jullie op locatie of in onze kookstudio met professionele open keuken. Kookstudio Etenschap in het centrum van Valkenburg a/d Geul is de grootste en meest veelzijdige kookstudio van Zuid Limburg. Onze 200m tellende kookstudio is naast kookworkshop voor groepen van 8 tot en met 125 personen ook een evenementenlocatie geschikt voor diners, feesten, borrels, teambuilding activiteiten en vergaderingen.
Kookstudio Etenschap in Valkenburg Zuid-Limburg.
Kookstudio Etenschap kookt stoere gerechten, geen gefriemel, echt eten van pure ingrediënten en basic kooktechnieken. In de kookstudio is iedereen welkom voor een onvergetelijke kookworkshop, stoere borrel en of vergadering met imposante happen. Etenschap kookt zo veel mogelijk met lokale ingrediënten en grondstoffen uit het seizoen.
Leren, proeven en ervaren ProefLokaal Limburg.
Of in de chique, smaakvolle Orangerie waar de inrichting in stijl een vleug landelijkheid ademt. Een unieke trouwlocatie in het hart van Limburg! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u koken met heerlijke Limburgse streekproducten? Dat is mogelijk in onze eigen kookstudio. Een gezellige keuken, een deskundige chef-kok en een gastvrij ontvangst maken van uw workshop of cursus een feest! U kunt bij ons terecht voor een eenmalige kookworkshop of voor het volgen van een kookcursus.
Koken met Passie.
Vanuit onze Kookstudio heb je een mooi uitzicht op onze Italiaanse tuin. Laat je mee sleepen in een stukje Italië op Limburgse bodem. Ci vediamo presto a questo workshop. Ervaar hoe lekker Italiaans eten kan zijn, zelf gemaakt en met verse producten.
Kookstudio Eyserhalte Kookworkshop Limburg wijnproeverij bedrijfsuitje kookstudio Valkenburg Kookworkshop Limburg wijnproeverij bedrijfsuitje kookstudio Valkenburg.
Home Kookstudio Eyserhalte Kookworkshop Limburg wijnproeverij bedrijfsuitje kookstudio Valkenburg. Midden in de heuvels van Zuid-Limburg tussen Eys en Wittem staat de Eyserhalte; een bloeiende delicatessenzaak. In deze delicatessenzaak staat onze professionele kookstudio. De sfeer die deze kookstudio uitstraalt is al een beleving op zich.

Contacteer ons