Op zoek naar kookstudio tilburg?

kookstudio tilburg
Kookstudio Pineapple.
In onze kookstudio wordt er in kleine groepjes in een huiselijke en gemoedelijke sfeer gekookt, en, wat is er leuker dan samen koken, samen eten en zo andere mensen leren kennen. Liever met een eigen groep tot 8-9 personen komen koken?
Culinaire kookworkshops vrijgezellenfeestje-vrouwen.nl.
Houd je van kokkerellen en wil je iets bijzonders klaarmaken, zijn culinaire workshops een uitkomst. Gezellig samen in een kookstudio lekkere gerechten bereiden onder begeleiding van een professionele kok of kokkin stilt niet alleen je honger, maar levert ook een leuke middag op met verrassende resultaten.
Kookschool De Cantharel voor beginnende en gevorderde koks.
Wij werken met kleine groepjes van 6 8 personen, want wij willen iedereen voldoende aandacht kunnen geven. Iedereen, die op een serieuze manier het koken tot een hoger niveau wil brengen, kan hier terecht voor de fijne kneepjes van het vak.
silsplace workshops.
Ben je opzoek naar een leuke creatieve workshop, een taartenworkshop, een bonbon workshop of een kookworkshop voor een vrijgezellenfeest, team-uitje een vriendinnendag of gewoon voor jezelf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We ontvangen jullie graag op een van onze gezellige locaties in Tilburg, Oss of Nijmegen.
Home Josjes Culinair.
Koken betekent dicht bij jezelf blijven en je eigen stijl hanteren. De stijl van Josjes Culinair is gebaseerd op de klassieke keuken, met veel moderne invloeden van over de hele wereld. We hebben het nu nog over de workshop: aan geduld, enthousiasme en kennis geen gebrek!
Falcon-Tilburg PiushavenPiushaven.
Piushaven is een omvangrijk gebied, grenzend aan het centrum van Tilburg, met als kloppend hart de haven. Onder het motto Piushaven, levend podium van Tilburg wordt het gebied ontwikkeld van een voormalige industriƫle haven, tot een levendig centrumstedelijk woonmilieu aan het water.
Kookstudio Biologische slagerij Van Ginhoven.
Wij beschikken over een goed uitgeruste, professionele kookstudio welke geschikt is voor kookgroepen tot 20 personen. Onder professionele begeleiding van Valentijn Bogaers verfijnt u hier uw kookvaardigheden. Uiteraard worden tijdens de lessen verse en biologische producten uit onze slagerij gebruikt. Voor meer informatie over de kookles verwijzen wij u naar Valentijn Bogaers van Kookerij Bogaers. Wij zijn op maandag gesloten. Op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 0830: tot 1800: uur. Zaterdag: 0800: tot 1600: uur. Biologische slagerij van Ginhoven. 5014 HM Tilburg.
Het leukste uitje in Amersfoort De keuken van Smulweb.
Of het nu een personeelsfeest, een bedrijfsuitje, culinair evenement of een leuke avond met vrienden is, De keuken van Smulweb heeft voor jou de leukste avond uit in Amersfoort. Met zijn allen koken verbindt. Tijdens het koken worden vriendschappen gemaakt en ontstaan zakelijke relaties.

Contacteer ons