Resultaten voor kookworkshop gelderland

kookworkshop gelderland
Homepage.
Workshop Atelier Apeldoorn! Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen, maar tevens organiseren wij workshops, arrangementen en personeelsuitjes voor bedrijven. Ook voor een origineel vrijgezellenfeest kan je bij ons een fantastische avond of dag organiseren.
Gezond koken workshop Rivierenland by Workshops4you. De leukste workshops in alle categorieën.
Zo combineert u werk met de informele gezelligheid van het koken. Informeer gerust naar de mogelijkheden van een tapas workshop voor uw bedrijf een avontuurlijke dagje uit met collega's' of zakenrelaties afsluiten met een kookworkshop is een verrassende activiteit dat uw netwerk en teamspirit doet versterken.
Kookworkshops Spoon Culinair.
wij bieden een doelgericht informeel traject aan met de kookworkshop als middelpunt. Onze coach pakt spelenderwijs de knelpunten in het team aan, of versoepeld een samengaan van afdelingen. Een geweldige formule voor een super fijn coachings traject. Alle themas zijn op deze locaties mogelijk, Indien het weer het toelaat nemen wij u eerst mee door een van de drie aangelegen heemparken en naar het bos of weiland opzoek naar eetbare ingrediënten! In de lente en zomer geven wij ook outdoor cooking en barbeque workshops, bij de johannes kapel en op een zeer mooie plek in het Amsterdamse bos en bij de prachtige locatie in Gelderland, daar kunnen wij ook een aanvulling maken met een excursie naar de boer.
Kookstudio's' Smulweb.nl.
Met vrienden of collegas een gezellige middag of avond hebben met een royaal gevulde tafel als eindresultaat.of met een kookworkshop aan huis de geheimen van de Franse keuken leren kennen? Misschien wilde u zelf eens proberen mayonaise te maken, vis bereiden of vlees schoonmaken.
Kookstudio in Karakteristieke Boerderij in Driebergen Inspiratie op Locatie.
Naast vergaderen, presenteren en borrel kun je hier ook een leuke activiteit ondernemen! Van een goede borrel, walking diner, sit down diner tot kookworkshop en proeverijen. Per fiets de omgeving verkennen of heerlijk wandelen in één van de nabij gelegen parken en bossen behoort ook tot de mogelijkheden.
Delicio Kookworkshop Catering voor Veluwe, Flevoland Randmeren.
Want dat is namelijk onze passie: het maken van geweldige smaken en pure beleving om zo een bijdrage te leveren aan een leukere wereld. Welkom op onze website, wij wensen je veel inspiratie toe. bedrijfsuitjes, teambuilding, workshops kookcursus, coaching training. catering op maat, op elke gewenste plek in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Veluws wild: kookworkshop of catering? Kookworkshop open inschrijving.
Kookworkshop Gelderland WegmetdeBaas.
Het FoodFun Culi Spel is een originele invulling voor een heerlijk bedrijfsuitje. Deze ludieke variant op kookworkshops combineert de praktijk van een kookworkshop met de grappige sfeer van een dinerspel. Voeg daar interactie en teamspirit. Kookworkshops in Gelderland. Van 8 tot 200 personen.
Kinderworkshop ideeën Gelderland.
Kinderworkshop ideeën in Gelderland. Op zoek naar leuke tips voor een kinderworkshop in Gelderland? Op www.wegmetdekids.nl vindt u vele leuke ideeën voor een kinderworkshop in Gelderland. Denk bijvoorbeeld aan: Kookworkshop, sc. Toon alle met korting. DJ workshop op je kinderfeest!

Contacteer ons