Meer resultaten voor kookworkshop tilburg

kookworkshop tilburg
Masterclass De Kookfabriek.
Laat u inspireren door een van onze bekende chefs en beleef samen een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige kookworkshop in één van onze vestigingen. Een kookworkshop onder leiding van een bekende chef bij De Kookfabriek! Bij de Masterclass verwelkomen wij meerdere gezelschappen die met elkaar worden gecombineerd.
De Heische Hoeve Kookworkshop Tilburg met gratis busvervoer.
De Heische Hoeve ligt centraal in de driehoek Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Maar als je de afstand vanaf Tilburg te ver zou vinden: ook een kookworkshop met overnachting behoort tot de mogelijkheden! Zoek op steekwoorden. Zoeken naar: kookworkshop Eindhoven.
Tilburg en omstreken kunnen voor een kookworkshop uitstekend terecht bij Pat's' Kitchen!
Tilburg is voor Patrick een vertrouwde omgeving als het gaat om evenementencatering. Of dat nu in de eigen woning is, de bedrijfshal van jouw onderneming of midden in een verbluffend fraai stukje natuur; het maakt hem niet uit. Wie zoekt op kookworkshop Tilburg komt niet voor niets bij Pats Kitchen uit.
Kookworkshops voor groepen voor geheel Brabant.
Trouwen bij Eindhoven. Kookworkshops voor Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en natuurlijk geheel Brabant. Wilt u dit jaar samen met uw collegas, vrienden of familie een leuke culinaire kookles volgen? Wij hebben de volgende culinaire kookworkshops voor u samen gesteld.: Japanse Sushi workshop. Spaanse Tapas workshop. Deze kookworkshops organiseren wij in de kookstudio van onze locaties. Ook op lokatie lokatie of locatie? is het mogelijk om workshop te verzorgen. Wij hebben vele locaties in ons bezit die handig te gebruiken zijn bij deze verschillende workshops. Heerlijke kookworkshop inclusief wijnen vanaf 5250.,
Het leukste uitje in Amersfoort De keuken van Smulweb.
Tijdens het koken worden vriendschappen gemaakt en ontstaan zakelijke relaties. De keuken van Smulweb in Amersfoort is met ruim 300 vierkante meter één van de mooiste en modernste kookstudios. Volledig ingericht met de beste keukenmaterialen, een volle wijnkast en een fijne geluidsinstallatie.
Kookworkshop Tilburg WegmetdeBaas.
Het FoodFun Culi Spel is een originele invulling voor een heerlijk bedrijfsuitje. Deze ludieke variant op kookworkshops combineert de praktijk van een kookworkshop met de grappige sfeer van een dinerspel. Voeg daar interactie en teamspirit. Kookworkshops regio Tilburg. Van 8 tot 200 personen.
Catering in Tilburg en Reeshof.
Koken in Kikis Keuken staat voor ongedwongen genieten in een gezellige ambiance en onder deskundige begeleiding. Wij Monique en Fer, ontvangen in onze keuken groepen van gemiddeld 6 personen die zelf het thema van hun workshop bepalen. Als het weer het toelaat kan er ook buiten gekookt en gegeten worden.
Cursus Japans koken Leer pure en smaakvolle Japanse gerechten bereiden Tilburg Japan.
Cursus Japans koken Leer pure en smaakvolle Japanse gerechten bereiden. Vereniging Tilburg Minami-Ashigara organiseert jaarlijks een kookcursus waarin u bijzondere Japanse gerechten leert bereiden met pure en verse ingrediënten. De cursus bestaat uit vijf kooklessen en wordt op zaterdagmiddag gegeven in een sfeervolle kookstudio.

Contacteer ons