Op zoek naar workshop haarlem?

workshop haarlem
CWS Computer WorkShop Verkoop en reparatie van computers in haarlem.
In Haarlem en omgeving leveren wij aan onze gevarieerde groep zakelijke relaties allerlei flexibele en klantgerichte oplossingen op het gebied van ICT. Wij denken met u mee in mogelijkheden en leveren maatwerk. Denk daarbij aan netwerkbeheer, systeembeheer, back-uproutines inregelen, software installeren, etc. Contact via e-mail. CWS Computer WorkShop BV.
Workshops en cursussen in Haarlem Cursussen-en-workshops.nl.
Maak zelf onder begeleiding je eigen unieke tas. Gemaakt van koeienhuid, en is bevestigd aan een bv een leren koord versiert met kralen. De workshop is incl. alle te gebruiken materiale. Interieurstyling 4 uur zelf creatief aan de slag in Haarlem.
Workshop III / Kunst centrum Haarlem.
De eerste workshop, Interieur anders en Licht en Interieur zijn eerder dit jaar gegeven. De workshops sluiten op elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen. De workshop Styling Kleur vindt plaats op donderdag 18 december van 19.00 tot 21.00 uur, bij Kunst centrum Haarlem.
Barista cursus in Haarlem Voor horeca en liefhebbers.
De boontjes worden op smaak gekocht bij een van de speciaalzaken in Haarlem, zoals Brandmeesters en Mogador. Barista Gilberto werkt zelf al jaren in de horeca in Haarlem en weet hoe hij de kritische Haarlemmer met een glimlach de deur uit kan laten gaan.
Unieke Originele Workshop Haarlem Feestuitjehaarlem.nl.
Wij laten u daarom tijdens een workshop Haarlem graag kennis maken met deze stad. Van een prachtige creatieve workshop als schilderen tot aan culinair genieten tijdens een heerlijke kookworkshop. Wij maken uw workshop Haarlem op maat naar uw wensen en voorkeuren!
Workshops en cursussen Marijke de Vries kunstzinnige therapie Kunsttherapie Haarlem. Artboard 1. Artboard 1. Artboard 1.
Workshop systeem-opstellingen voor coaches therapeuten. Opstellingen over je hooggevoeligheid. 25 november 1000: 1700.: Ben jij hooggevoelig en merk je dat je met je gevoeligheid jezelf in de weg zit? mini-retraite Schilderen met plantenverf op Canarische eiland La Palma. 12 t/m 15 januari 2019. Kom op adem en ervaar de lichtkracht van plantenverf. Marijke de Vries Kunstzinnige therapie coaching. Sparenbergstraat 50 2023 JW Haarlem.
Make-up workshop Haarlem wij komen naar je toe.
Wij komen op elk gewenste locatie in Nederland en verzorgen ook graag onze make-up workshops in Haarlem. Wilt u meer weten over de make-up workshops in Haarlem neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de make-up workshop in Haarlem kunt u ook hier terecht.
Djembe workshop Haarlem bij Dununba Percussie Workshops.
Reserveer telefonisch en volg jouw djembe workshop in Haarlem. Een djembe workshop in Haarlem is voor ieder gezelschap een geslaagde activiteit. Kom langs met jouw vrienden, relaties, familie of collegas en beleef een volledig verzorgde middag of avond weg in Haarlem.

Contacteer ons