Meer resultaten voor workshop rotterdam

workshop rotterdam
Workshops Schrijf je in voor een bloomon workshop bloomon.
Af en toe delen we onze geheimen met een select gezelschap bloemenfans tijdens een bloomon workshop. Dan vertellen we je alles over onze grootste passie: bloemen! We leren je hoe je ze zo lang mogelijk goed houdt, en de ins en outs van het schikken natuurlijk.
Workshop Rotterdam l Voor alle vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.
Workshop Rotterdam boeken? Pink Pepper organiseert de leukste workshop Rotterdam mogelijkheden, vrijgezellenfeesten en dagjes uit in Rotterdam voor elke gelegenheid. De prachtige havenstad Rotterdam is een schitterend decor voor een workshop Rotterdam. De oude Haven, een van de weinig nog overgebleven stukken na de oorlog met zijn leuke kroegjes kent een unieke sfeer.
Edutones Edutones: voor een leuke muziek of film workshop in Rotterdam.
Wil je meer informatie over de workshops in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. DJ workshop Ableton live Workshop Rotterdam Muziek workshop Film workshop. Workshop ableton live Workshop school Cursus ableton live Workshop programmeren Muziek produceren.
Graffiti workshop Aan de slag bij Waterloo Kidsproof Rotterdam.
3062 TC Rotterdam Openingstijden Voor boekingen zie de contactgegevens op de site via de roze button. Prijs 135, voor 6 kinderen en 1750, voor extra deelnemer. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. Een graffiti workshop! Tijdens je feestje een mooi kunstwerk maken met graffiti kunstenaars!
Workshop Rotterdam Rotterdam Business Events.
Wat is workshop Rotterdam? Workshop Rotterdam is een bijeenkomst waarbij mensen actief deelnemen en gezamenlijk vaak creatief werken aan vooraf gedefinieerd doel. Ondanks de ruimte voor creativiteit is er wel degelijk sprake van een gestructureerd geheel. De workshops van Workshop Rotterdam worden begeleid door een externe facilitator.
Chocolade workshop rotterdam.
Er zijn krukken aanwezig voor diegene die om welke reden dan ook een steuntje nodig hebben. Maak ons dit van tevoren s.v.p. Moeilijk ter been? De workshop in Rotterdam is dan waarschijnlijk minder geschikt omdat u hier een trap op moet.
Workshop Haar Opsteken Rotterdam JVD Academy.
Workshop Haar Opsteken Rotterdam. In 2019 worden er voorlopig geen nieuwe masterclasses workshops meer gegeven. Waar wordt de Workshop Haar Opsteken gegeven? De workshop wordt gegeven bij mij in de studio. Het adres is de Trondheim 9-15, 2993 LE Barendrecht.
Workshops in Rotterdam Uitagenda Rotterdam.
Home Inspiratie Thema's' Workshops in Rotterdam. Workshops in Rotterdam. facebook twitter mail whatsapp. Op zoek naar een leuke workshop of cursus in Rotterdam? Bij de SKVR kun je betaalbare workshops en cursussen volgen in beeldende kunst, dans, fotografie, video digitale media, muziek, schrijven en theater.

Contacteer ons