Op zoek naar kookworkshop drenthe?

kookworkshop drenthe
Kookworkshops in de provincie Drenthe 1001kookworkshops.nl.
Zoek leuke uitjes! Kookworkshops in de provincie Drenthe. Wie bakt de beste Hamburger? 8 tot 150 personen. Mogelijk op elke gewenste locatie of op onze eigen locatie in Klarenbeek Gld. Kookworkshop hamburger maken. Onze workshop hamburgers maken heeft drie onderdelen: proeven, creƫren en presenteren.
Lente YOGAweekend in Drenthe studio Vandaan.
Vier de lente met ons en laad je batterij weer op met dagelijkse yogalessen Yin, Vinyasa Duo-Yoga, meditatie en mindfulness, en een wisselend middagprogramma voor wie wil met o.a. een Thaise Yoga massage Workshop en een Kookworkshop. Je bent van harte welkom op het Hof van Axen in het rustgevende Drenthe.
De locatie voor kookworkshop bedrijfsuitje familiefeest Assen Drenthe.
Enorm genoten bij de kookworkshop in het kader van de 75ste verjaardag van mijn moeder. Leuk en lekker gekookt onder leiding van kok Ilias en genoten van de prettige verzorging van gastheer Sietze. Beveel deze kookstudio en deze heren van harte aan bij familie en vrienden!
Omgeving.
De Slokkert is niet bepaald het meest bekende beekdal in Drenthe, maar wel een gebied dat het bezoeken meer dan waard is. Het beekdal van De Slokkert ligt in het noordwesten van Drenthe, tussen Norg en Veenhuizen en is onderdeel van het Norger Esdorpen Landschap.
Familiedag Drenthe Duusk.
M 06 46 3303 46. Familiedag in Drenthe bij Duusk. Familiedag in Drenthe, als je graag met iedereen even een praatje wilt maken, in een gezellige en ongedwongen. ambiance, terwijl je met z'n' allen een kunstwerk ala Duusk maakt voor het.
Kookworkshop thuis aan huis Groningen, Drenthe, Friesland.
In Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel verzorgen wij de kookworkshop leren garneren aan huis of op locatie. Deze kookworkshop is net even anders dan andere kookworkshops. Maar u leert wel veel, en na afloop kunt u natuurlijk genieten van zelfgemaakte meesterwerken.
Groepsaccommodatie in Drenthe 10 41 personen.
Kom met uw gezelschap genieten van een geweldige tijd in de leukste groepsaccommodatie van Drenthe: de Steenbergerhoeve! De groepsaccommodatie is gesitueerd in een boerderij uit 1862 en beschikt nog steeds over de authentieke elementen waardoor u kunt genieten van een geweldige, bijzondere en unieke sfeer.
Home.
Een bijzonder vakantiehuis in Drenthe.: slapen tussen oude gebinten., lemen wanden en moderne architectuur. De Leemstee is een oude boerderij in het landelijke brinkdorpje Eext. Een prachtige plek om direct vanuit te fietsen en wandelen. Het dorp ligt tussen akkers, bossen en heidevelden, aan de rand van het Nationaal landschap Drentsche Aa.

Contacteer ons