Zoeken naar kookworkshop individueel

kookworkshop individueel
Kook workshop, gezellig samen koken en genieten bij Lokaal 55!
Individueel of met een vriend of vriendin? Bijna elke maand staat er een workshop op het programma met wisselende thema's' als Italiaans, Friese streekprodukten, Tapas en Sushi. Meld je aan voor een kookworkshop die wij op de agenda hebben staan.
individueel de Kookerij Culinary College.
Dank voor uw medewerking! Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen aan de kookworkshop op open inschrijving van uw keuze bij de Kookerij, dient u dit zo snel mogelijk aan ons door te geven per mail info@kookerij.com of telefoon 0252 62 93 00.
Kookstudio Sans Julienne te Leusden Smulweb.nl.
Wilt u graag individueel kooklessen volgen? Ook dat is mogelijk. Eens per maand wordt er op een vaste avond een vier gangenmenu op hoog niveau bereid. Ook voor de beginnende kok een aanrader, u zult versteld staan van uw eigen kookkunsten!
De Kooksalon.
Ongecompliceerd maar vooral lekker koken is het motto van De Kooksalon en wat u tijdens de kookworkshop leert om vervolgens na afloop voldaan en met een rugzak vol ervaring en recepten weer naar huis te vertrekken. Het Unieke van de Kooksalon is dat u zich. zowel zakelijk als particulier, individueel.,
Kookstudio Amsterdam.
Het interieur is adembenemend mooi en geheel opgebouwd middels hergebruik van materialen. Er zijn diverse werkplekken vergaderfaciliteiten, en activiteitenruimtes om uw bedrijfsevent gestalte te geven, en daar kan een kookworkshop onderdeel van zijn. We maken graag een afspraak ter plekke om u de mogelijkheden te laten zien.
Kookworkshops Fort Smakelijk.
In onze kookstudio worden regelmatig thema kookworkshops georganiseerd waarvoor U individueel of met een groep kunt inschrijven. In een informele sfeer kunt u samen koken en een Fort Smakelijk menu bereiden. Door het jaar heen hebben we diverse kookthemas. Zo hebben we.:
Kookworkshop Breda Kookstudio Culi Club Keyser Breda.
Interesse in een kookworkshop, live cooking, wijn en spijs proeverij, keukenverhuur, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Breda? Dan bent u bij Kookstudio Culi Club Keyser Breda aan het juiste adres. Volg samen met vrienden, familie een cursus koken. Teambuilding met deze lekkere activiteit. Wijn en spijs proeverij. Combineer topwijn met heerlijk eten. Eten voor uw ogen bereid tijdens een meeting. Geef vrijblijvend uw wensen door. U krijgt snel reactie. Vraag uw offerte aan. Zelf aan de gang in onze kwaliteit keuken. In centrum van Breda. Kookstudio Culi Club Keyser Breda ligt in het centrum van Breda. Wij willen graag onze jarenlange ervaring in de keuken overbrengen. Golden Tulip Keyser Breda streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, door bijvoorbeeld het gebruik van streekproducten. Bent u nieuwsgierig geworden? Stel vrijblijvend uw vraag of wens. De aangeboden kookworkshops zijn gericht op groepen, maar ook individueel en kleine groepen kunnen zich inschrijven.
Kookworkshop Spaanse tapas individueel.
Culinair en France. Aanvraagformulier voor een individuele kookworkshops Spaanse tapas 2.0. Druk eerst op de knop nieuwe aanvraag. Datum van de cursus. van 1900: tot 2200: uur. 1 a 4500., 2 a 4500., 3 a 4500., 4 a 4500., 5 a 4500.,

Contacteer ons