Meer resultaten voor kookworkshop individueel

kookworkshop individueel
individueel de Kookerij Culinary College.
Dank voor uw medewerking! Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen aan de kookworkshop op open inschrijving van uw keuze bij de Kookerij, dient u dit zo snel mogelijk aan ons door te geven per mail info@kookerij.com of telefoon 0252 62 93 00.
Kookstudio Sans Julienne te Leusden Smulweb.nl.
Edwin Wildeman Culinair. Wilt u graag individueel kooklessen volgen? Ook dat is mogelijk. Eens per maand wordt er op een vaste avond een vier gangenmenu op hoog niveau bereid. Ook voor de beginnende kok een aanrader, u zult versteld staan van uw eigen kookkunsten!
Kookworkshop Spaanse tapas individueel.
Culinair en France. Aanvraagformulier voor een individuele kookworkshops Spaanse tapas 2.0. Druk eerst op de knop nieuwe aanvraag. Datum van de cursus. van 1900: tot 2200: uur. 1 a 4500., 2 a 4500., 3 a 4500., 4 a 4500., 5 a 4500.,
Kookstudio Amsterdam.
Het interieur is adembenemend mooi en geheel opgebouwd middels hergebruik van materialen. Er zijn diverse werkplekken vergaderfaciliteiten, en activiteitenruimtes om uw bedrijfsevent gestalte te geven, en daar kan een kookworkshop onderdeel van zijn. We maken graag een afspraak ter plekke om u de mogelijkheden te laten zien.
Kookworkshops Hotel Villa Ruimzicht.
Tijdens deze masterclasses nemen onze chefs je mee in het proces, vertellen ze verhalen, delen ze kennis en ga jij natuurlijk naar huis met een van jouw creaties. Het leuke van de masterclasses is dat je je ook individueel kunt inschrijven.
Kookworkshop Breda Kookstudio Culi Club Keyser Breda.
Interesse in een kookworkshop, live cooking, wijn en spijs proeverij, keukenverhuur, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Breda? Dan bent u bij Kookstudio Culi Club Keyser Breda aan het juiste adres. Volg samen met vrienden, familie een cursus koken. Teambuilding met deze lekkere activiteit. Wijn en spijs proeverij. Combineer topwijn met heerlijk eten. Eten voor uw ogen bereid tijdens een meeting. Geef vrijblijvend uw wensen door. U krijgt snel reactie. Vraag uw offerte aan. Zelf aan de gang in onze kwaliteit keuken. In centrum van Breda. Kookstudio Culi Club Keyser Breda ligt in het centrum van Breda. Wij willen graag onze jarenlange ervaring in de keuken overbrengen. Golden Tulip Keyser Breda streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, door bijvoorbeeld het gebruik van streekproducten. Bent u nieuwsgierig geworden? Stel vrijblijvend uw vraag of wens. De aangeboden kookworkshops zijn gericht op groepen, maar ook individueel en kleine groepen kunnen zich inschrijven.
Workshopagenda Kookworkshop Twente.
Voor deze workshops kunt u zich individueel of met enkele vrienden opgegeven. Elk kwartaal wordt er een nieuwe agenda met workshops bekend gemaakt. De workshops worden door Hans of door andere deskundige chefs gegeven. De prijs van de workshops voor open inschrijving ligt meestal rond 50, per persoon. Wilt u met een groep groter dan 8 personen een workshop volgen? Lees dan verder op de pagina groepsworkshops. Als u een groepsworkshop wilt boeken, kunt u zelf een workshop en een datum en tijd kiezen. Workshops voor open inschrijving. Workshop bonbons maken. Hoe maak je eigenlijk bonbons? Wat kun je allemaal met chocolade? En wat maakt werken met chocolade eigenlijk zo lastig? Workshop de Thaise keuken. Thailand, het land van de glimlach en natuurlijk de kleurrijke en vooral smaakvolle Thaise keuken. Tijdens deze kookworkshop gaan we.
Individuele kookworkshops en cursussen Keizer Culinair.
1130: 1530: uur. Verras een bekende met een cadeaubon voor een kookworkshop of cursus naar keuze. Kookworkshops / Individuele deelnemers. Kookstudio Amsterdam Jordaan. Kookstudio Amsterdam Grachten. Kookstudio Den Haag. Kookworkshop Den Haag. Kookworkshop Paris Bistro. Kookworkshop grote groepen. Kookworkshops zakelijke groepen.

Contacteer ons