Meer resultaten voor kookworkshop voor 2

kookworkshop voor 2
Kookworkshop 2 personen volgen? Diverse thema's.'
Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met je gasten aan je eigen tafeltje kom je naar Aarle-Rixtel slechts 15 minuten van Eindhoven.
Kookworkshops Heuschen Schrouff Foods Group in Landgraaf.
Samen met collegas gezellig koken, als cadeautje voor de verjaardag van uw beste vriendin, of met het gezin: een kookworkshop is altijd een goed idee! Kookworkshops van Heuschen Schrouff Cash Carry. Op dit moment bieden we de volgende workshops aan.: Kip Tikka Massala. Sushi 2 NIEUW!
Sushi Kookworkshop Workshop.
Sushi Kookworkshop 2 drankjes en muffin: 4995., Sushi Kookworkshop 2 drankjes en muffin Sweetplankje: 5795., Programma is inclusief.: Onbeperkt warme drank. Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.
Kookworkshops 1001activiteiten.nl.
Houd je van lekker eten en wil je je vrienden, kennissen, familie of partner eens aangenaam verrassen, is de kookworkshop echt iets voor jou. Met een workshop koken leer je de fijnste kneepjes van elk soort keuken en kun je iedereen versteld laten staan van je kookkunst.
kookworkshops-starliciousfood-kookstudio-eindhoven StarliciousFood.
Bedankt voor een zeer geslaagde middag en avond! Hoefnagels, MCB International B.V. StarliciousFood Kookstudio Eindhoven. Innovation Powerhouse Strijp-T. Algemene voorwaarden en AVG. Copyright StarliciousFood 2018 Design by Best Marketing. Kookworkshop authentiek Azië. Kookworkshop authentiek mediteraan. Kookworkshop authentiek Midden-Oosten. Kookworkshop Fingerfood Azië. Kookworkshop Fingerfood Mediterraan.
Kookworkshop Culi Club Keyser Hotel Keyser Breda.
Wij zorgen voor de ingrediënten en desgewenst voor vakkundige ondersteuning door een ervaren en bevlogen kok. Dit arrangement bestaat uit.: Inclusief frisdrank, wijn en Twist-off bier 5 per persoon. Vakkundige ondersteuning en uitleg tijdens de workshop. De kookworkshop duurt circa 35, uur.
Kookstudio Mario kookworkshops in Neck.
Onze workshops zijn geschikt voor gezelschappen van 2 25 personen, denk aan.: Vrienden en familie. Onze studio is ook geschikt als private dining locatie. Tijdens onze kookworkshop maakt u gezamenlijk een vijfgangendiner. U maakt onder leiding van de chef een voorgerecht, pasta, risotto, hoofdgerecht en dessert.
Koken op De Drie Hoefijzers Drie-hoefijzers.nl.
Gezellig koken en lekker eten op De Drie Hoefijzers Wat hebben wij u te bieden? Bij ons kunt u individueel of met een of meerdere kookpartners deelnemen aan een kookworkshop met vrije inschrijving. Voor eventuele dieetwensen of een speciale voorkeur zullen wij proberen een oplossing te vinden als u dat tijdig aangeeft.

Contacteer ons