Meer resultaten voor kookworkshop voor 2

kookworkshop voor 2
Waar vind ik een leuke kookworkshop voor 2 pers. Ouders Online.
Waar vind ik een leuke kookworkshop voor 2 pers. Ik wil met mijn moeder een kookworkshop doen als cadeau voor haar verjaardag. Ze houdt vooral van de Franse en Italiaanse keuken. Heeft iemand een idee waar we gewoon kunnen aanhaken.
Eenmalige kookclinic met 1-2 of 3 personen Kookstudio Pineapple.
De prijs bedraagt voor 1 persoon 150, voor 2 personen 200 en voor 3 personen 250. Dit is inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit. Datum, aanvangstijd en menu uiteraard in overleg.
Kookworkshop 2-personen de Kookerij Culinary College.
Kookworkshop voor 2 personen. Alleen, samen of met een klein groepje koken? Uiteraard ben je welkom bij de Kookerij! Je sluit aan bij een van onze groepjes van de open kookworkshops. Alle open kookworkshops van de Kookerij vind je hier.
De Kookfabriek Eindhoven De Kookfabriek.
Het unieke van De Kookfabriek Eindhoven is dat de indrukwekkende ruimte wordt gedeeld met het befaamde restaurant Radio Royaal. Kookstudio de Kookfabriek Eindhoven organiseert de meest uiteenlopende culinaire workshops voor groepen vanaf 2 tot 80 personen. Het koken aan de grote kookeilanden zorgt ervoor dat het koken met collegas, zakelijke relaties of vrienden een leerzame, heerlijke en bovenal gezellige groepsactiviteit wordt. Recensies De Kookfabriek Eindhoven. Bekijk alle recensies. De Kookfabriek Eindhoven. 4 / 5 Door Hanneke. We hebben een ontzettend leuke avond gehad met het personeel. Het element van de wedstrijd gaf een extra dimensie aan de workshop. Er werd, naast fanatiek strijden om de beker, ook veel gelachen en genoten van het lekkere eten. De Kookfabriek Eindhoven. 3 / 5 Door Stefan uit Valkenswaard. Ik persoonlijk had het wat prettiger gevonden als er wat meer uitleg geweest zou zijn met name over bijvoorbeeld snijtechnieken en koken in het algemeen. Het was nu geen kookworkshop maar gezamelijk koken.
Kookfabriek Utrecht De Kookfabriek.
4 / 5 Door Marga uit Utrecht. Onze familiedag 10 personen ingevuld met een kookworkshop. Dat is heel goed bevallen. Zelfs de moeilijke eters vonden het eten lekker. Een hele geslaagde activiteit. De Kookfabriek Utrecht. 45, / 5 Door wouter uit ouderkerk aan de amstel. Workshop gehad onder leiding van Julius Jaspers en team van Kookfabriek. De recepturen waren goed, best eenvoudig te maken maar wel heel lekker. Ga dit zeker thuis namaken. Dank voor een geweldige avond.
Kookworkshops 2-7 personen Kookworkshop Zwolle kookworkshops Zwolle kookstudio Zwolle.
Kookworkshop voor het hele gezin. Bier wijnproeverij Zwolle. Kookworkshop 2 tot en met 7 personen. voor een exclusieve kookworkshop of een kookworkshop op inschrijving. Het is mogelijk om bij De Workshop Meesters een kookworkshop te volgen als je met minder dan 8 personen bent.
Kookworkshop 2 personen volgen? Diverse thema's.'
Actief uit eten. Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met je gasten aan je eigen tafeltje kom je naar Aarle-Rixtel slechts 15 minuten van Eindhoven.
Speciaal voor 2!
Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer! Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops voor 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder begeleiding van jullie eigen kok je eigen kookworkshop volgen.

Contacteer ons