Meer resultaten voor miele kookworkshop

miele kookworkshop
Apparatenworkshops Miele.
Aan de hand van gemakkelijk te bereiden recepten gaat u zelf aan de slag onder begeleiding van onze koks en zult u ervaren hoe eenvoudig het is om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Gedurende de drie uur durende workshop Koken met Miele leert u maximaal gebruik te maken van uw apparaat. We onderscheiden de volgende drie workshops: Stoomoven en/of Stoomoven met magnetron, Oven en/of Combimagnetron, Stoomoven met Oven combi-stoomoven. Kookworkshop voor bezitters van een stoomoven en stoomoven met magnetron.
Kookworkshop Stomen 2.0.
Acties Nieuwe producten. Miele Experience Center. Terug Kookworkshop Stomen 2.0. diverse data nieuwe receptuur. Heeft u de apparatenworkshop nog niet gevolgd? Klik dan hier. Tijdens deze basis kookworkshop beginnen we bij het begin en wordt er bijvoorbeeld ook ingegaan op het schoonmaken van de stoomoven.
Kookworkshops Miele.
Aanmelden voor de nieuwsbrief. Naast de workshops Koken met Miele organiseert het Miele Culinary Institute ook vele verschillende culinaire workshops. Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven. Er wordt minder nadruk gelegd op de apparaten. U hoeft dan ook niet over Miele-apparatuur te beschikken om deel te nemen. Kookworkshop Seasonal Salads.
Miele Experience Center in Vianen Miele.
Kom langs in Vianen. In het Miele Experience Center kunt u op uw gemak ons assortiment bekijken., een kosteloze kookdemonstratie bijwonen of een kookworkshop volgen. Wilt u graag advies op maat, bijvoorbeeld over het type stoomoven dat het beste bij u past?
Kookworkshop Groenten in de Hoofdrol.
Kookworkshop Groenten in de Hoofdrol. Miele à la carte. Acties Nieuwe producten. Miele Experience Center. Terug Kookworkshop Groenten in de Hoofdrol. 13 oktober 2018 nieuwe receptuur. Deze workshop staat in het teken van gezond en bewust, maar vooral ook lekker eten.
Apparatenworkshop stoomoven met oven Miele.
Miele Experience Center. Terug Kookworkshop voor bezitters van een stoomoven met oven combi-stoomoven. Tijdens deze vier uur durende kookworkshop houdt wel rekening met een eventuele uitloop gaan we specifiek in op de vele mogelijkheden van de stoomoven met oven combi-stoomoven.
Actie speciaal tarief kookworkshop Miele.
Wij wensen u veel plezier tijdens de kookworkshop Koken met Miele! Deze actie is uitsluitend geldig op een stoomoven, stoomoven met magnetron, stoomoven met oven, oven of combimagnetron van Miele die vanaf 1 juli 2012 in Nederland is gekocht, geleverd en is geïnstalleerd in uw keuken.
Kookworkshops Miele.
Het Miele Culinary Institute is een uitgebreide kookstudio in Vianen waar u onder leiding van professionele koks kunt deelnemen aan allerlei kookworkshops. Aan de kookstudio grenst een fraai restaurant, waar u aan het einde van de kookworkshop onder het genot van een drankje geniet van uw eigen bereide gerechten.

Contacteer ons