Meer resultaten voor sushi workshop amsterdam

sushi workshop amsterdam
Sushi workshop. Arrangement Event Store.
Sushi workshop te Amsterdam als groepsuitje. Leren Sushi maken tijdens een 3 uur durende workshop. 4099, euro per persoon. Sushi workshop te Tilburg Moergestel. Leren Sushi maken tijdens een 3 uur durende workshop 4500, euro per persoon. Sushi workshop te Utrecht.
Workshops Sky's' Kitchen.
Dit, samen met praktische tips over de vormgeving en presentatie van de sushi komt allemaal aan bod. Workshops zijn een gezellige en leerzame invulling van verjaardagen, vriendenuitjes, bedrijfsfeestjes en perfect als teambuilding activiteit. De focus ligt erop om samen gezellig bezig te zijn en een leuke avond te hebben, te genieten van lekkere wijn en eten en iets bij te leren. Waarom een workshop bij ons? toplocatie in Amsterdam Centrum.
Maak je eigen sushi in Amsterdam!
Maak je eigen sushi. bij de beste sushi leverancier van Amsterdam! Maak je eigen sushi! Schuif aan voor deze smakelijke workshop. De welbekende Tamago sushi. Het rollen heb je zo onder de knie. Voortaan maak jij zelf de lekkerste sushi!
2950, voor een Workshop Sushi maken in het TOBACCO Theater in Amsterdam waarde 6095, / NuDeal.
TOBACCO Theater aan de Nes 75 87 beschikt over de mooiste kookstudio van Amsterdam en rolt haar rode loper graag voor de Sushi workshop uit! De, tailor made, kookstudio bevindt zich in de machtige catacomben van het theater. En na de workshop nodigen we u graag uit om in de naastgelegen wijnkelders de zelfgemaakte sushi te gaan verorberen.
Sushi workshop in Amsterdam. home. star. share. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email1. search. filter. c
Kinderfeestjes in Maastricht. Sushi workshop in Amsterdam. Informatie over de workshop. 4450, per persoon. 10 tot 30 personen. Drankarrangement 970, per persoon. Kookworkshops, Sushi workshop. Voeg het uitje toe aan je lijst. Vraag vrijblijvend meer informatie aan! Informatie aanvragen Deel dit uitje.
Sushi workshop in Amsterdam Sofia Sparla.
Workshops Sushi workshop in Amsterdam. Dat was even geleden, maar het was weer ontzettend lekker en gezellig. Afgelopen weekend mocht ik bij mensen thuis een knusse workshop sushi maken geven. Het was een gemengd gezelschap van vegetariƫrs en visliefhebbers, maar juist dan is Sushi bij uitstek een geschikte vorm van eten.
Sushi Time Amsterdam Chickslovefood. pinterest. instagram. heart. twitter. facebook. youtube.
Wat een goed verjaardagscadeau van vriendlief: een sushi workshop! Met knorrende maag en vreselijk veel zin in onze favo Aziatische hap vertrokken we dit weekend naar Amsterdam Zuid voor een flinke les sushi maken. M'n' eerste self made inside-out sushi.
Sushi boot Amsterdam, Japan meets Mokum op een hele lekkere manier.
Daarom kun je altijd contact met ons opnemen voor een offerte met daarin jouw specifieke wensen, er is namelijk heel veel mogelijk! Wie neem jij mee op de Sushi Boot Amsterdam? sushi workshop: krijg een professionele Sushi workshop aan boord en geniet van zelf gemaakte Sushi.

Contacteer ons