Meer resultaten voor kooklessen limburg

kooklessen limburg
Workshop of cursus Midden-Limburg? VVV Midden-Limburg.
Dagje uit met kinderen. Water recreatie en de Maasplassen. Actief en sportief dagje uit. Workshops en cursussen midden in Limburg. In Midden-Limburg kun je verschillende soorten workshops volgen. Leuk voor een vrijgezellenfeest bedrijfsuitje of vriendinnenmiddag. Leer iets over bijvoorbeeldbloemsier kunst fotograferen of sieraden maken. Op culinair gebied zijn er mogelijkheden om een kookworkshop te volgen. En wat dacht je van een workshop vlaaien bakken? Kijk onderstaand voor alle mogelijkheden. Klik op de markers met een getal om in te zoomen. Markers zonder getal verwijzen naar de detailgegevens. Javascript is vereist om deze map te bekijken. CreatiefRoermond geeft creatieve bedrijfs-workshops vrijgezellen-workshops en individuele workshops.
Kookatelier Wils Kookatelier Wils.
Welkom bij Kookatelier Wils. Dé Culinaire Kookstudio van Limburg. Na verschillende jaren ervaring opgedaan te hebben in sterren restaurants hebben wij onze eigen kookstudio geopend. Wij Pauline en Yoeri willen graag onze passie voor koken graag met u delen. U kunt bij ons terecht voor een thema workshop een teambuilding of als kookclub. Wij verzorgen catering op locatie dit kan zijn een culinaire diner walking dinner aperitiefhapjes luxe BBQ Big Green Egg of een themabuffet. Voor reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen 0031 629 20 96 20 of via ons aanmeldformulier.
Kookstudio HomeMade Puth Kook en bak workshops.
Home KOOKPODIUM.
BeFactory Best WordPress theme for factories and new technologies
Meridiez Kom koken bij Meridiez!
Het aanbod kookworkshops van Meridiez is uitgebreid. Wij komen graag bij u thuis voor kookworkshop aan huis. U kunt ook op onze locatie komen koken in Beesel bij de Sint Jozefhoeve. De Meridiez Specialz de high wine workshop Wine-WAPAZ. Een combinatie van kookworkshop en rondleiding op de boerderij is de geitenworkshop Cabraz. Een andere bijzondere variant is de PaintCook. Voor kinderen bieden we speciale kinderkookworkshops aan.
Koken met Passie.
Ontdek het geheim van Italiaans koken met passie en de eerlijke en oh zo heerlijke Italiaanse keuken.
ByMischa Home.
8 oktober Ouder-KindWorkshop M eer info. 17 november KerstKookworkshop in samenwerking met PSByManon Meer Info. 8 december KerstKookworkshop Meer Info. 20 oktober Koken met de heerlijkste Recepten uit Limburg! LET OP opgeven voor deze workshop gaat niet via ons! Maar via www.receptenuitlimburg.nl klik op bestellen kookboek en je komt in de webshop waar je je kunt aanmelden. Inclusief welkomstdrankje amuse bij binnenkomst koffie/thee receptenbundel. Overige consumpties worden apart afgerekend contant. Groepen vanaf 15 personen kunnen een eigen thema workshop uitkiezen op een eigen datum. Maar wil je alleen komen koken of met een kleine groep? Dan ben je welkom tijdens één van onze vooraf ingepland kookworkshops die we meerdere keren per maand organiseren.
Culinaire workshops in Limburg Workshoppen.nl.
U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de culinaire workshops in Limburg als u een bedrijfsuitje teamdag of personeelsuitje organiseert maar ook als u leuke activiteiten voor een verjaardags of vrijgezellenfeest zoekt. Limburg is de meest zuidelijke provincie van Nederland en heeft Maastricht als hoofdstad. In deze stad kunt u zich vergapen aan tal van monumentale panden en genieten van een gezellig uitgaansleven. Zo vindt u in Maastricht naast elkaar de prachtige Sint-Servaasbasiliek en de Sint-Jan. Beide kerken staan op het Vrijthof waar u verder nog tal van andere historische gebouwen en een ruime keus aan restaurants cafés en terrasjes vindt. De provincie Limburg staat daarnaast bekend om haar prachtige heuvelachtige landschap.

Contacteer ons