Zoeken naar kookworkshop aan huis

kookworkshop aan huis
Kookstudio Koksgasten.
U vindt hier het maandmenu van Kokgasten inclusief alle recepten. The Adobe Flash Player is required for video playback. Get the latest Flash Player or Watch this video on YouTube. Een heerlijke paddestoelen Risotto. Sappen en vruchten. Kok en bediening aan huis.
Thaise kookworkshops aan huis of op locatie.
Alle exotische ingredienten en sauzen neemt ze zelf mee en mag u na afloop houden zodat u de gerechten later nog eens een keer op u gemak kunt klaarmaken. Wilt u samen met vrienden of collegas een Thaise kookworkshop volgen of bent u geintereseerd in een volledig verzorgde catering bij u thuis.
Meridiez Een kleinschalige en gezellige kookworkshop aan huis.
Wijn en Zo. Hierbij gaat u akkoord met het ontvangen van een nieuwsbrief die enkele keren per jaar verschijnt. Kookworkshopz aan huis. Voor een gezellige intieme avond met een kleine groep vrienden/vriendinnen, familie of collega's' organiseer ik kleinschalige kookworkshops aan huis.
Home.
Op deze site vindt u de mogelijkheden die wij u bieden om een avond heerlijk te koken en te eten bij ons in de kookstudio. wij kunnen ook uw bruiloft, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest op locatie verzorgen met onze smaakvolle catering. Kok inhet Huis Kookstudio Catering.
Kookworkshops Kookwinkel Oldenhof.
Bij een kookworkshop, in Hilversum, proberen wij u kennis te laten maken met nieuwe technieken, nieuwe ingrediënten en klassiekers. Kookwinkel Oldenhof organiseert kookworkshops in een zo divers mogelijk programma. Deze kookcursussen worden gegeven voor een beperkte groep cursisten, zodat elke deelnemer zo veel mogelijk opsteekt van de cursus. Bij workshops aan de hand van een kookboek krijgt u na deelname het kookboek mee naar huis zodat u thuis de resultaten nog eens voor uw familie of vrienden kunt demonstreren.
Max kookt Kok aan huis Den Haag Kookworkshops Max kookt Kok aan huis Den Haag.
Kookworkshops aan huis. Max kookt kok aan huis. Bij u thuis. Kookworkshops op locatie. Kookworkshops aan huis. Max kookt kok aan huis. Kookworkshops aan huis. U bent op zoek naar een leuke manier om iets te vieren bij u thuis?
Kookworkshops eetverleden.
Historische Kookworkshop VEGA. Kookworkshop Vergeten Eten. Historische Indische Kookworkshop. Kookboek van de Gouden Eeuw. Tijdens de historische kookworkshops van eetverleden ga je aan de slag met eeuwenoude recepten. Lekker in een moderne keuken met modern keukengerei, maar met oog voor historische details. We laten ons inspireren door oude recepten en afbeeldingen en maken er eigentijdse gerechten van die je na het koken opeet aan de sfeervol gedekte tafel. Leuk én leerzaam. De workshops starten met een historisch aperitief met hapjes en een inleiding over de historische keuken in de periode waaruit je gaat koken. Ook tijdens het koken en tafelen worden keukengeheimen uit vervlogen tijden onthuld. Je gaat naar huis met niet alleen een leuke en leerzame ervaring, maar natuurlijk ook met alle recepten.
Kookworkshops Toon Hermans Huis Ede.
In ons Toon Hermans Huis organiseren wij regelmatig activiteiten voor onze gasten. Vaak worden deze goed bezocht, soms blijkt er minder belangstelling. We willen de rollen nu eens omdraaien en u vragen of u interesse heeft in een activiteit alvorens wij deze gaan organiseren. Op dit moment speelt het idee om kookworkshops te organiseren. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Onze vraag aan u; lijkt het u iets, een middagje/avond koken samen met andere gasten van ons inloophuis?

Contacteer ons