Resultaten voor kookworkshop amsterdam

kookworkshop amsterdam
Kookworkshop Amsterdam: culinair bedrijfsuitje Puur Amsterdam.
Wat maakt de Kookworkshop zo goed? Een jubileum, verjaardag of bedrijfsuitje: voor een lekkere kookworkshop is altijd wel een reden. Het gave in deze workshop? Hij is echt helemaal naar uw smaak aan te passen. Een kinderworkshop, vegetarisch, mediterraans of een high-tea bereiden: alles kan! Maak met zijn allen een heerlijk menu naar uw smaak en schuif na afloop aan om het gezellig met elkaar op te eten. Beter kan het niet toch? Waar kunt u zich op verheugen tijdens dit uitje? Bij ontvangst wordt u feestelijk ontvangen, want koken is niets dan plezier! Kort vertelt onze chef hoe de workshop gaat verlopen. U wordt in groepjes opgedeeld en gaat aan de slag met de recepten. Snijden, pruttelen en braden. Na afloop is het tijd om te genieten: aan tafel en smullen maar! Bent u competitief of zoekt u naar een originele invulling van een teambuildingsactiviteit? Wij zorgen voor het wedstrijdelement! Wij werken met verschillende kookstudios in Amsterdam.
Kookworkshop Keizer Culinair Chickslovefood. pinterest. instagram. heart. twitter. facebook. youtube.
Kookworkshop Keizer Culinair. 30 graden buiten, maar Elise en ik stonden gisteren boven de kokende pannen te roeren. We deden mee aan de kookshop Puur Vega van kookschool Keizer Culinair. En NEE, we hadden niet liever op het strand gelegen.
Kookles of Kookworkshop Amsterdam? Kom koken bij Kookles.nl.
Italiaanse kookworkshop Amsterdam: Terug naar de basis en de pure smaak, daar gaat het om tijdens onze Italiaanse kookworkshop. Sushi workshop Amsterdam: Leef je uit met surimi, nori en wasabi en leer de techniek van sushi rollen. Gezonde kookworkshop Amsterdam: Gezonder leren koken?
Kookworkshops in Amsterdam: Nu tot 70% sparen op kookworkshops in Amsterdam GROUPON.nl.
Met deze kortingsbon voor de kookworkshop in Amsterdam geniet u nu tevens van heel veel voordeel, de kortingsbon geeft u namelijk direct een hele goede korting op de prijs waardoor u nog veel voordeliger uit bent.h3Kookworkshop in Amsterdam/h3Geniet nu snel van de diensten van Groupon met deze voordelige kortingsbon voor de in Amsterdam gelegen kookworkshop.
Kookstudio, catering en kookworkshop Amsterdam Peter Pan.
Kookworkshop met een groep. Samen lekker koken en eten is een smakelijke en onvergetelijke ervaring. De koks van Peter Pan hebben jarenlang ervaring in het geven van een leuke en leerzame kookworkshops. Tijdens een kookworkshop in Amsterdam maken wij u op inspirerende manier wegwijs in de geheimen van de kookkunst.
Esther's' Cookery Koken Catering.
Vegetarische CATERING Amsterdam. Ook voor feesten en recepties of eten op locatie kan je bij Esthers Cookery terecht. Ik ben gespecialiseerd in de catering van kleinschalige recepties van 10 tot 150 man. VOL Maart 31 Kookworkshop Indiaas Vegetarisch door Paulami. VOL April 9 kookworkshop Ottolenghi recepten en Esthers Groenten Keuken. April 30 kookworkshop Ottolenghi recepten en Esthers Groenten Keuken.
Kookstudio de laurier.
Verzorgt kookworkshops in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kookworkshops. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoé en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten! Met een groep. Kookstudio de laurier organiseert kooklessen en kookworkshops in Amsterdam, zowel voor grote als kleine groepen.
Kookstudio Amsterdam.
Op 25 auto minuten van amsterdam, midden in de bossen in t Gooi aan de afslag no 8 van de A1 richting amersfoort/zwolle. De groen afslag is een circulair duurzaam project in voormalig kamp Crailoo, opgezet door Lucas Mol, kunsthistoricus en reclame man, bekend van de Molshoop. Het interieur is adembenemend mooi en geheel opgebouwd middels hergebruik van materialen. Er zijn diverse werkplekken vergaderfaciliteiten, en activiteitenruimtes om uw bedrijfsevent gestalte te geven, en daar kan een kookworkshop onderdeel van zijn.

Contacteer ons