Resultaten voor kookworkshop overijssel

kookworkshop overijssel
Singlereis: Weekendjeweg HBO-WO Overijssel, Nederland.
Singlereis Weekendjeweg HBO-WO in Overijssel. Een lang weekend met 50 andere singles in een prachtige groepsvilla! Leer elkaar kennen tijdens een kookworkshop of mountainbike tocht. We verblijven op basis van all inclusive, dus je hoeft helemaal niets meer te regelen!
Bedrijfsuitje met overnachting vlakbij Overijssel en Drenthe.
Wil u niet te ver weg, maar toch naar het buitenland. Voor uw teamuitje of personeelsfeest met overnachting kunt u terecht bij Bed Breakfast Hofstede de Rieke Smit, net over de grens in Duitsland zo'n' 15 km van Overijssel en Drenthe. Vanaf 8 personen kunt u de accommodatie voor uw groep reserveren in het weekend min. We beschikken over 7 tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer. Maaltijden vinden plaats in onze fraaie eetkamer en we beschikken over een mooie en comfortabele ruimte van circa 100m2 om samen te kunnen zijn. We vinden het leuk om in overleg met u een programma op te zetten en dat voor u te regelen. Uiteraard is dit arrangement ook te combineren met een vergadering, workshop of heisessie. Bij beide arrangementen huurt u de gehele accommodatie en is alle koffie en thee inbegrepen. Bedrijfsuitje met overnachting vanaf 8 personen, niet in het weekend. U komt aan vanaf 1500: uur en wordt ontvangen met een hapje en een drankje. s avond heeft u de keus uit een gourmet, driegangen menu of een kookworkshop.
Kookworkshop leer werken met uw nieuwe apparaat!
Dan kunt u met twee personen gratis deelnemen aan onze kookworkshop! De service van Paul Roescher stopt niet bij de aanschaf en aflevering van uw keuken, maar gaat juist veel verder. Paul Roescher vindt dat u optimaal moet kunnen genieten van uw keuken.
alle opleidingen.
Van talen tot kookworkshops, van filosofie tot mindfulness. Laat je verrassen door het aanbod. Wil of moet je je kennis en vaardigheden ophogen of opfrissen? Heb je ondersteuning nodig om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Onze educatie en inburgeringstrajecten zijn daarvoor bedoeld.
De Kookworkshop Meesters Kookworkshop Zwolle Kookworkshop Zwolle kookworkshops Zwolle kookstudio Zwolle.
Veganistische kookworkshop Zwolle. Kookworkshop Veganistische Tapas. Kookworkshop 8 gerechten. Kookworkshop High Tea. Kookworkshop suikervrij en glutenvrij. Sushi workshop Zwolle. Kookworkshop voor het hele gezin. Bier wijnproeverij Zwolle. Kookworkshops 2-7 personen. Kookworkshops 8 en meer personen. Kookworkshop voor het hele gezin.
Kookstudio Kookrijk kookstudio in twente overijssel voor kookgroepen, kooklessen, teambuilding, kookworkshop, kooklessen.
In de kookstudio is plaats voor groepen vanaf 8 tot en met 35 personen. 7614 LD Mariaparochie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De foto's' van 18-12 staan online. Aanmelden voor kookworkshops kan telefonisch 0648188860.
Kookstudio.
Kookworkshop Tilburg Brabant bijmaud.nl. Leuke kookstudio Noord-Brabant. De Kooksalon dekooksalon.nl. Kookworkshop Noord-Holland WegmetdeBaas. Unieke kookstudio Noord-Holland Kookstudio Gids. Kies een kookstudio in Overijssel. Kookstudio in Overijssel. Hof van Zelland. Kookworkshop Zuid Limburg. Kookfabriek Utrecht De Kookfabriek. Kookstudio de Kombuis in Utrecht.
Kookclinics nl.
Gelderse Vallei 4. Kop van Overijssel 1. VANAF 15, Groepsuitje in Giethoorn Workshops voor jong en oud! Wilt u uw bezoek aan Giethoorn uitbreiden met een leuke en leerzame workshop? Dan is dit arrangement zeker iets voor u. U combineert uw lunch, high tea of diner met één van onze workshops. VANAF 135, Zeilen en Koken bij Restaurant de Mandemaaker. Varen op een Antieke Zuiderzee botter is een belevenis op zich. Zeilen hijsen, zwaarden trekken, koers bepalen en de helmstok vasthouden zijn de ingrediënten om een leuke middag te beleven. Absoluut nieuw en uniek in de wijde omgeving is onze goed geoutilleerde, professionele KookStudio. Het is dé uitgelezen plek voor een bijzonder, actief en gezellig samenzijn. VANAF 65, Kookworkshop in Giethoorn Gezellig en Culinair Groepsuitje.

Contacteer ons