Op zoek naar kookworkshop overijssel?

kookworkshop overijssel
Koken workshop Kaasboerderij Weenink.
minimum 12 personen/ 630., Vraag hier het arrangement aan. Staat gezelligheid voorop en niet zozeer de culinaire hoogstandjes dan is Kookworkshop all-in mogelijk. U kookt een 3-gangenmenu en de workshop is inclusief koffie en consumpties. 50, per persoon minimum 600.,
Kookworkshop Twente met biologische en eerlijke producten.
In de afgelopen 7 jaar mochten we al meer dan 900 workshops verzorgen! Daarnaast organiseren we de catering van feesten en partijen en begeleiden we enkele super gezellige kookclubs. Kom gauw een keer langs in onze sfeervolle kookstudio in Enschede!
De HartVaatgroep: Kookworkshops.
Ter afsluiting volgt een buffet. Controleer de agenda voor nieuwe kookworkshops. Bekijk het verhaal over de kookworkshop 2015 op de website van het ASz. Bekijk de foto's' van deze kookworkshop in Zwijndrecht. Lees het verslag van een deelneemster aan de kookworkshop in Rotterdam.
Kookworkshop in Overijssel Workshoppen.nl.
De Kookworkshop in Overijssel is geheel aan te passen aan de wensen van de deelnemers en daarmee een geschikt onderdeel voor nagenoeg ieder uitje. Zo is met elkaar een middag koken een ideale manier om te werken aan het groepsgevoel.
Kookworkshop Overijssel, workshop koken Enschede, Zwolle.
De professionele kookstudios en organisaties in Overijssel bieden u verscheidene kookworkshops in een goed geoutilleerde kookstudio of op uw locatie. Het team van 4Feest.nl wenst u een smaakvolle kookworkshop in de provincie Overijssel! Kookworkshops in de provincie Overijssel. rijden van Zwolle.
Kookstudio, wijnproeverij Kookwinkel De Rozijnenkorf.
In onze kookstudio en wijnproeverij kunt u individueel, als groep of met uw bedrijf deelnemen aan een kookworkshop, wijnspijsproeverij of wijncursus. In onze aangrenzende winkel kunt olijfolie proeven, een keuze maken uit ons wijnassortiment, Balsamico of andere lekkernijen kopen om thuis mee te kokkerellen of kado te geven.
Kookworkshop Overijssel WegmetdeBaas.
Op zoek naar een kookworkshop in Overijssel voor uw bedrijfsuitje? WegmetdeBaas heeft vele kookworkshops in Overijssel. U kunt op onze site vele verschillende kookworkshops in Overijssel vinden. Van zelf Tapas maken, tot een uitgebreid diner bereiden met elkaar. Burgerworkshop: grillen, proeven genieten!
Kookstudio Kookrijk kookstudio in twente overijssel voor kookgroepen, kooklessen, teambuilding, kookworkshop, kooklessen.
In de kookstudio is plaats voor groepen vanaf 8 tot en met 35 personen. 7614 LD Mariaparochie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De foto's' van 4-11 staan online. Aanmelden voor kookworkshops kan telefonisch 0648188860.

Contacteer ons