Zoeken naar kookstudio

kookstudio
De Kookstudio.
Voor grotere feesten of partijen tot 65 personen, is er volop ruimte in onze professioneel uitgeruste kookstudio, sfeervolle restaurant op maat aan te passen, afhankelijk van uw wensen. BoRo KookInstituut onderscheidt zich door als enige kookstudio in Nederland seizoensgebonden te koken met gebruik van zoveel mogelijk fairtrade streekproducten en een knipoog naar de Perzische keuken.
Kookstudio Kinderopvang Op Stoom.
Tijdens schoolweken is de Kookstudio geopend voor kinderen vanaf 7 jaar van BSO Beatrix op dinsdag, BSO Bos Vaart op dinsdag, BSO Bosch Hoven op donderdag, BSO De Stad op donderdag, BSO De Cirkel op donderdag, BSO Greiner op dinsdag, BSO De Kring op maandag BSO De Zuidwester op dinsdag, BSO De Zonnewijzer op maandag en BSO HMS op maandag en donderdag.
Gooische Kookstudio Catering Kookworkshops Naarden.
Genieten van de verse seizoensgerechten van Gooische Kookstudio, en niet zelf hoeven koken? Gooische Kookstudio biedt verschillende mogelijkheden voor uiteenlopende diners en lunches. De chefkoks van bereiden รก la minute aan de kookeilanden diverse gerechten. U kunt hierbij kiezen uit een aantal.
Kookstudio 25, de grootste en gezelligste kookstudio in Rotterdam.
lekkerste workshops in rotterdam. Over ons reacties. Kookstudio 25 is centraal gelegen vlakbij Rotterdam-The Hague airport. De studio ligt op industrieterrein Schiebroek, eenvoudig te bereiken met de auto gratis parkeren of openbaar vervoer Randstadrail, halte Rodenrijs. Telefoon: 010-418 38 26.
Kookstudio De Hengstheuvel een heerlijke beleving.
Of je nu een inspirerende omgeving zoekt voor de afsluiting van een intensief dagprogramma of gezellig samen met vrienden, familie, collegas of relaties onder professionele begeleiding wil koken. Kookstudio De Hengstheuvel biedt voor ieder wat wils. Neem contact met ons op!
Kookstudio 1012 Tobacco Theater Amsterdam.
Kijk, die steken we dan toch maar mooi in onze kookstudio-zak. De Kookstudio is een op maat vormgegeven kunststukje van meubelmaker Rene Houtman. Het bevindt zich in de werfkelders van het theater. Hier organiseren we culinaire workshops voor groepen vanaf 8 personen.
Kookstudio.nl het lekkerste uitje op Scheveningen.
Kookstudio kookclub, 10x per jaar zelf culinaire pareltjes maken onder professionele begeleiding. Schrijf je hier in voor foodnotes, de nieuwsbrief van kookstudio.nl. Private chef service. Een kookworkshop bij Kookstudio.nl; het lekkerste uitje op Scheveningen! Geschikt voor teambuilding, team-uitjes, als afronding van een heistrandsessie, jubilea, afscheid of familiebijeenkomst.
Kookstudio Keukencentrum Texel.
Op zaterdagmiddag worden regelmatig gratis kookdemonstraties gegeven in onze kookstudio waarbij het gebruiksgemak wordt getoond van diverse artikelen uit onze kookwinkel. Dit wordt afgewisseld met kookworkshops met diverse thema's, op die data is er geen kookdemonstratie. Op aanvraag zijn er diverse leerzame kookworkshops mogelijk op zaterdagmiddag van 12.00-15.30 uur, gebaseerd op 8-12 personen.

Contacteer ons