Op zoek naar kookworkshop friesland?

kookworkshop friesland
De Kleyne Sint Jacob.
Houd deze pagina in de gaten om je aan te melden voor de leukste kookactiviteiten in onze kookstudio. Volg een culinaire workshop, kookcursus of kookles. Bekijk de beschikbaarheid in onze online kookagenda en verstuur direct uw aanvraag voor een kookworkshop, kookcursus, kookles of andere kookactiviteit in Friesland.
Kookworkshop Tapas Leeuwarden City Events. lce_personen_icon. lce_favorite_icon_remove. lce_duur_icon. lce_inclusief_icon. lce_exclusief_icon. lce_question_icon. lce_favorite_icon_remove. lce_favorite
Home Uitjes Culinaire arrangementen Kookworkshop Tapas. Neem een kijkje in de Spaanse keuken en proef de zon. Neem een kijkje in de Spaanse keuken. Onder begeleiding van de kok bereiden jullie de heerlijkste Spaanse gerechten en worden jullie meegenomen in de wereld van Barcalona en Madrid.
Vrijgezellenfeest Friesland 15 tot 75 p.p.
We wensen je alvast veel inspiratie toe tijdens jullie vrijgezellenfeest en veel geluk in de toekomst. Lipdub of filmuitje in Friesland, kookworkshop, leren paaldansen tijdens een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, workshop lachen, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens een percussie workshop, bonbons maken in Friesland, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen.
Kookstudio Friesland.
Samen aan de slag in de kookstudio? Op 10 minuten rijden van Friesland vinden jullie onze gezellige kookstudio. Samen kokkerellen in de kookstudio staat garant voor een gezellige en smakelijke invulling van jullie personeelsuitje, groepsuitje of familiedag! In onze gezellige en compleet uitgeruste kookstudio kunnen jullie terecht voor een kookworkshop onder begeleiding van een professionele kok, of jullie kunnen gezellig samen kokkerellen terwijl wij alvast de boodschappen voor jullie hebben gedaan!
Kookworkshop Friesland.
Lekkers uit NL. Home Culinaire uitjes Friesland Kookworkshop Friesland. De smaak van Friesland leert u pas echt goed kennen wanneer u er zelf mee aan de slag gaat. Tijdens onze kookworkshops maken we een mooi menu met seizoensproducten. Wilt u een 3, 4 of 5 gangenmenu of toch liever allemaal hapjes?
Kookworkshop Friesland, workshop koken Sneek, Drachten, Heerenveen.
De professionele kookstudios en organisaties in Friesland bieden u verscheidene kookworkshops in een goed geoutilleerde kookstudio of op uw locatie. Het team van 4Feest.nl wenst u een smaakvolle kookworkshop in de provincie Friesland! Kookworkshops in de provincie Friesland. Groepen 10 25 personen.
gezonde-kookworkshops Foodtruck MamaMascha.
Dan beginnen we met een gezonde voedingsworkshop waarin je veel praktische tips krijgt over gezond je eten kiezen en doen we vervolgens een gezonde kookworkshop om het geleerde meteen in praktijk te brengen. Mama Mascha is inzetbaar voor allerlei doelgroepen.
Lokaal 55, een unieke belevenis.
Lokaal 55, een unieke culinaire avond uit in Friesland! Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé. In Lokaal 55 kun je vergaderen, lunchen, borrelen, dineren in het Grand Café, genieten van tapas of een barbecue in de tuin aan de Houkesloot, cupcakes maken of taarten decoreren, een kookworkshop of kookles op maat volgen of wijnen proeven in het Wijnlokaal.

Contacteer ons