Resultaten voor personeelsuitje

personeelsuitje
Dit personeelsuitje verrast je collegas totaal, samen brand.
Verras collega en teamleider met een uniek personeelsuitje. Normaal gesproken zit je er georganiseerd bij, maar wat niemand wist is dat je, als het erop aankomt, dapper en heldhaftig bent. Net zo dapper als echte brandweerlieden. Bij dit personeelsuitje komt dat allemaal naar boven.
Personeelsuitje.
Het allerleukste personeelsuitje! Een origineel personeelsuitje organiseren? Een personeelsuitje die iedereen verbaasd zal doen staan? Een personeelsuitje met ballen? Dan nodigen wij u graag uit bij Wipeout! Dit is het enige echte Wipeout parcours van Nederland met de van de TV-show bekende Obstacles als de Big Red Balls, de Dizzy Dummy, de Sucker Punch muur, de Sweeper ze staan allemaal voor de hele groep klaar!
Personeelsuitje zeilen in Friesland.
Uw personeelsuitje zeilen in goede handen bij Annage. Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van een personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.
Tips Ideeën Personeelsuitje 500 uitjes. star. star open. share. info. phone. add-homescreen. 1001. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. filter. calendar. location. menu
Ideeën voor een origineel personeelsuitje. Tips en ideeën voor het organiseren van een origineel en actief personeelsuitje! Op elke locatie in heel Nederland vind je hier een leuk personeelsuitje. Gegarandeerd een leuke dag met je collega's! Personeelsuitjes zoals Escape Rooms, City Games, Moord Diners, een Pub Quiz of juist weer iets actievers zoals Golfen, Paintballen of andere Outdoor Activiteiten!
Personeelsuitje in Drenthe Het Drents Kwartiertje.
De leukste activiteiten voor een geslaagd personeelsuitje in Drenthe. Personeelsuitje organiseren in Drenthe? Bij het Drents kwartiertje vinden jullie een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor de leukste personeel uitjes! We hebben alvast een aantal activiteiten voor jullie personeelsuitje op een rijtje gezet; van actief, tot creatief of culinair.
Personeelsuitje organiseren in Friesland, bekijk leukste mogelijkheden De Postwagen.
Van spelshows Ik hou van Holland, Jongens tegen de meisjes en Ontmasker de Mol tot rondritten door de regio Solex, Moonwalker en FunRider. Hier zie je direct al dat er zowel indoor als outdoor mogelijkheden zijn voor je personeelsuitje in Friesland.
Personeelsuitje organiseren vanaf 1450, p.p. Monsterevents.
Dat kan je ontdekken tijdens het creatieve personeelsuitje Workshop Verf Gooien. Je pakt je favoriete kleuren en gooit ze op het doek. Het resultaat mag je mee naar huis nemen als aandenken aan dit super leuke personeelsuitje. Adventure Island; personeelsuitje vol avontuur.
Personeelsuitje Texel Texelse Uitjes.
U kunt kiezen voor een standaard dagarrangement op Texel, een volledig weekendarrangement en we kunnen uw personeelsuitje natuurlijk ook geheel op maat organiseren. Naast onze originele ochtendprogramma's' en middagprogramma's' op Texel kunt u bij TexelseUitjes ook uw personeelsfeest boeken. Voor meer informatie over de organisatie van uw personeelsuitje kunt u contact opnemen met onze enthousiaste medewerksters.

Contacteer ons