Resultaten voor workshop bonbons maken

workshop bonbons maken
De Verleiding.
Wij maken ambachtelijk Italiaans ijs. Wij hebben diverse smaken die steeds wisselen zoals: aardbeien, chocolade, yoghurt, stroopwafelijs en nog veel meer lekkere smaken. Tevens verkopen wij handgemaakte bonbons, bedrukte chocolade, chocolade cadeaus of eventueel chocolade met logos en speciaal maatwerk.
Workshop bonbons maken.
Na een korte uitleg chocolade worden jullie in deze workshop stap voor stap meegenomen in het proces van het bonbons maken. Het eindresultaat, voor zover er nog over is, gaat uiteraard mee naar huis om ook thuis te genieten van de eigengemaakte bonbons.
Welkom VisserChocoladeDeurne.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. This is a placeholder. Welkom op de webshop van Visser Chocolade Deurne. Hier vindt u luxe handgemaakte bonbons en andere chocolade lekkernijen.
Workshops Hop en Stork.
inpakken van je eigen bonbons. Verras je familie of vrienden met een eigengemaakte chocolade kerstbal. Onze chocolatiers leren u de fijne kneepjes van het vak en staan vooral stil bij de techniek voor het vullen en lossen van de mal. Ook het airbrushen kleuren van de kerstbal vergt de nodige precisie. De workshop duurt ca. 3 uur en het programma is als volgt.: hartelijk welkom met koffie of thee. theorie over chocolade van cacaoboon tot reep. proefsessie chocolade van wit tot zeer puur uit verschillende delen van de wereld. theorie en demonstratie van het tempereerproces van chocolade. aan de slag met het maken van je eigen chocolade kerstbal.
Workshops Zaans Gedaan.
1: Korte workshop chocolade maken. CacaoLab kort Chocolade maken. Loop binnen en ga meteen aan de slag. In ons CacaoLab staan alle ingrediƫnten, vijzels en authentieke werktuigen al klaar. Ook met maar weinig tijd kun je alles leren over het maken van chocolade op traditionele wijze.
WORKSHOP BONBONS MAKEN Leer hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt maken!
Workshop bonbons maken.; Na afloop mag je de zelfgemaakte bonbons mee naar huis nemen. Na een lekker kopje koffie of thee en een smaakvolle bonbon krijg je allereerst uitleg over de oorsprong van chocolade, het verwerkingsproces en hoor je waar chocolade nu eigenlijk vandaan komt.
Inloop Bonbons workshop GrachtenAtelier Utrecht.
We nemen je mee in de wereld van chocolade. Tijdens de workshop krijg je uitleg over de herkomst van chocolade, hoe er mee te werken en ga je zelf bonbons maken. Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker. Je leert chocolade op de juiste manier te verwerken temperen en met elkaar verzinnen we de smaken van de bonbons.
Workshop bonbons maken Kookers.nl.
Onze workshop bonbons maken kunnen we voor u plaats laten vinden door heel Nederland, op iedere locatie, voor een grote of kleine groep verzorgen wij uw workshop bonbons maken. Samen met u maken we de lekkerste bonbons, op z'n' belgisch of bijvoorbeeld truffels.

Contacteer ons