Meer resultaten voor workshop bonbons maken

workshop bonbons maken
chocoladedroom voor al u maken ook op locatie en u kunt bij ons ook overheerlijke bonbons kopen.
Door met een groep of via open inschrijving een Bonbonworkshop te volgen. Een kinderfeestje, tienerfeestje of een bonbonproeverij te laten verzorgen door Chocoladedroom in Niekerk. Bent U alleen of wilt U samen met uw vriend of vriendin een workshop bonbons maken volgen.,
De Verleiding.
Wij maken ambachtelijk Italiaans ijs. Wij hebben diverse smaken die steeds wisselen zoals: aardbeien, chocolade, yoghurt, stroopwafelijs en nog veel meer lekkere smaken. Tevens verkopen wij handgemaakte bonbons, bedrukte chocolade, chocolade cadeaus of eventueel chocolade met logos en speciaal maatwerk.
Workshop bonbons maken.
Na een korte uitleg chocolade worden jullie in deze workshop stap voor stap meegenomen in het proces van het bonbons maken. Het eindresultaat, voor zover er nog over is, gaat uiteraard mee naar huis om ook thuis te genieten van de eigengemaakte bonbons.
t Doosje van Lobs, dé ambachtelijke chocolaterie.
Samen met collegas, familie, vrienden, wie dan ook, kunt u bij ons terecht voor een workshop bonbons maken of bouwen met chocolade! In onze chocolaterie gaat u / 25, uur lang aan de slag met het maken van bonbons of een chocolade bouwwerk.
Chocolade Workshop Den Bosch Brabant Choco Loca DagjeWeg.NL.
Workshop Chocolaaaahh: bonbons maken, chocolademasker en chocoladefondue. Bossche Bollen Tocht. Schilderen met chocolade. De workshopruimte is vrolijk en kleurig ingericht en er is onbeperkt te drinken. Neem alle collega's' mee voor een dag in Den Bosch, want Choco Loca zorgt voor een hoop lol met leuke activiteiten en workshops.
Chocobreak, Workshop bonbons maken 3 uur: bespaar 50% in Nijmegen via Social Deal.
088 205 05 05. Bereikbaar tot 2300: uur. Workshop bonbons maken 3 uur. Gezellige workshop bonbons maken van 3 uur inclusief koffie of thee en wat lekkers bij Chocobreak: een leuk en leerzaam uitje om je vingers bij af te likken.
Workshops Stichting Chocolate Lovers Middelburg.
ons excuses voor de overlast. Altijd al willen weten hoe bonbons gemaakt worden? Wij zijn zo trots op ons product en het proces, dat we u graag uitnodigen om deel te nemen aan een workshop. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om met dit geweldige ambacht kennis te maken. Je eigen chocolade maken.
Inloop Bonbons workshop GrachtenAtelier Utrecht.
We nemen je mee in de wereld van chocolade. Tijdens de workshop krijg je uitleg over de herkomst van chocolade, hoe er mee te werken en ga je zelf bonbons maken. Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker. Je leert chocolade op de juiste manier te verwerken temperen en met elkaar verzinnen we de smaken van de bonbons.

Contacteer ons