Meer resultaten voor kookstudio assen

kookstudio assen
Kookstudio Assen overgenomen door Joop Zwiep Nieuws in Assen Het actuele nieuws in en uit Assen en regionaal nieuws Drenthe.
Met de overname zal de bedrijfsnaam Kookstudio Assen verdwijnen. De kookstudio is sinds 2009 gevestigd in de Drentse hoofdstad en werd met veel enthousiasme geleid door Sietze Ezinga. De kookstudio is ruim opgezet en biedt veel mogelijkheden voor grote groepen kookliefhebbers.
Knap Design Kookstudio Assen.
De locatie voor kookworkshop bedrijfsuitje familiefeest Assen Drenthe.
Kookstudio Assen is overgenomen door Joop Zwiep. Op 14 juli 2017 is chef-kok Joop Zwiep eigenaar geworden van Kookstudio Assen. Joop Zwiep is met zijn kookatelier verhuisd van Zweeloo naar Assen. Met de overname is de bedrijfsnaam Kookstudio Assen verdwenen.
WoonAssenaal Assen Politietoren Balkengracht Woonwinkelen Woonboulevard.
Met gepaste trots mag ik jullie meedelen dat Kookstudio Assen per 14 juli 2017 is overgenomen door chef-kok Joop Zwiep. De nieuwe eigenaar verhuisd met zijn kookatelier van Zweeloo naar Assen. Met de overname zal de bedrijfsnaam Kookstudio Assen verdwijnen.
Kookstudio Assen Balkengracht 12a 9405 CG Assen.
Kookstudio Assen LinkedIn.
Samen met een vast team van chef-koks verzorgt Kookstudio Assen kookworkshops voor bedrijfsuitjes, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, huwelijksjubilea en verjaardagen. Het unieke karakter van Kookstudio Assen is de diversiteit van activiteiten die plaats kunnen vinden. Zo bestaat de mogelijkheid om individueel aan kookworkshops deel te nemen of als groep voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familiefeest.
Kookstudio Assen Balkengracht 12a 9405 CG Assen.
Kookstudio Assen MKBOndernemersavond.

Contacteer ons