Resultaten voor kookworkshop brabant

kookworkshop brabant
Kookworkshop Breda Landgoed Wolfslaar Breda, Noord Brabant.
U kiest welke. Meld u aan voor een kookworkshop in Breda, Brabant! Wilt u meer weten of een kookworkshop in Breda Brabant volgen? Bel 076 560 80 00 of mail ons. U kunt op elke gewenste datum een kookworkshop voor groepen vanaf 10 personen reserveren.
Workshop, kookworkshop in Tilburg, Brabant Ontdek Tilburg.
Kookworkshop Tapas maken. Workshops in Tilburg: gezellig en leerzaam! Zin om de sleur samen met familie of vrienden te doorbreken? Of wilt u collegas op vrolijke wijze beter leren kennen? Workshops in Brabant vormen een van de leukste manieren om samen nieuwe vaardigheden te leren.
De Heische Hoeve Kookworkshop Brabant Outdoor kookstudio voor de regio Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Tilburg. De Heische Hoeve ligt in de regio Heeswijk Dinther Loosbroek Heesch Oss Uden en Veghel
De Heische Hoeve ligt centraal in de driehoek Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Maar ook een kookworkshop met overnachting behoort tot de mogelijkheden! Zoek op steekwoorden. Zoeken naar: kookworkshop Eindhoven. Zoeken naar: kookworkshop Nijmegen. Zoeken naar: kookworkshop Tilburg. Zoeken naar: kookworkshop Den Bosch. Zoeken naar: kookworkshop Brabant.
Kookworkshop bij Kookcentrum Brabant Vier, ondernemersclub Laarbeek De netwerkclub en het klankbord voor ondernemend Laarbeek.
Kookworkshop Brabant Cooking Adventure.
Tijdens een kookworkshop Brabant in onze tipitenten bereidt u met uw groep het menu. Een kookworkshop bij Cooking Adventure volgen is een bijzondere ervaring. Na de uitleg van het menu gaat u zelf aan de slag aan een van onze compleet uitgeruste buitenkeukens.
Samen de keuken in De Kookfabriek.
Uitdagende kookworkshops die een bijdrage leveren aan de output van uw bedrijf en uw team nog beter laat samenwerken. Laat u inspireren door onze bekende chefs en beleef een leerzame en gezellig kookworkshop in één van onze vestigingen. Een kijkje in de keuken.
Kookstudio koken midden in een biologische tuin.
Elke onderwerp verdient zijn eigen expert. Experts waar mee samengewerkt wordt zijn onder andere. Joost van Roosmalen kok, Yvonne Timmermans kok, Daniëlle Bongers natuurkok met specialisatie vegetarische keuken, Lisette Bossert kok. Gemeente Tilburg, Noord-Brabant. 8 januari 2016 Sprankenhof kookstudio kookworkshop Noord-Brabant Tilburg.
Kookworkshops littlebig.
In samenwerking met Kokerij de smaak van Brabant organiseert LittleBig Entertainment een culinaire middag waar jij van jouw eigengemaakte tapas hapjes kunt genieten. Tijdens deze middag/avond kom je overheerlijke tapas hapjes maken bij ons op locatie, waar we vervolgens met zijn alle heerlijk van gaan genieten.

Contacteer ons