Zoeken naar leuke workshops

leuke workshops
Leuke workshops.
Volg dan een van de leuke workshops! Een aantal bedrijven die aangesloten zijn bij het Blauwe Lint, organiseren voor zowel jong als oud leuke workshops. U gaat aan de slag met de plaatselijke ambachten. Zo leert u tijdens de workshop niet alleen meer over de activiteit maar ook over de omgeving.
Workshop Haarlem Uitjes Haarlem.
Ook voor vrijgezellenfeestjes zijn er leuke workshops zoals het hilarische paaldansen, gewoon om even lekker te lachen met elkaar en toch in beweging te zijn. Neem gerust een kijkje op de website en laat je inspireren. bel 020 770 8953.
Teambuilding workshop Aaaaha! Bureau voor live communicatie.
Leer je collegas van hun leukste kant kennen. Wij bieden teambuilding workshops: maak samen een muzikale videoclip, leer de Haka of creëer je eigen standup comedy. Zo leert iedereen zijn collegas van hun leukste kant kennen. Onze workshops kunnen op elke locatie plaats hebben.
Workshopplein Creaspektakel met keuze uit vele leuke workshops.
juni 22, 2017 juli 6, 2017 Hobbyjournaal. Iedereen heeft ze wel waxinelichthouders, Corina laat zien hoe je op een eenvoudige wijze een leuke home decoratie kan maken met de 3D pen als cadeau of gewoon om zelf. Workshops Workshopplein workshop.
Kom naar Landgoed Kaamps! Er is van alles te beleven op het landgoed.
Klik hier voor meer informatie over de eetmogelijkheden bij Kaamps. Steek zelf de handen uit de mouwen op Landgoed Kaamps met deze leuke workshops! We bieden een ruime keuze aan workshops voor bedrijven en particulieren, voor zowel kleinere als hele grote groepen.
Workshops in de Bogaard.
Home Trias in de samenleving. Workshops in de Bogaard. Trias geeft regelmatig leuke workshops in winkelcentrum In de Bogaard. Trias heeft de expertise en faciliteiten voor het aanbieden van leuke kunstzinnige activiteiten en In de Bogaard heeft een platform van winkelend publiek.
Creatieve workshops Amsterdam al vanaf 1450! Mokum Events.
Ook kun je de workshop sieraden maken of workshop mozaïeken maken volgen. Na onze creatieve workshops in Amsterdam kun je nog lang genieten van een geweldige herinnering en heb je iets om mee naar huis te nemen! De leuke workshops van Mokum Events.
Workshops Keuze uit meer dan 50 Fundustry Events.
Op 10 verschillende locaties. Of gewoon thuis. begeleiding en groepsfoto. Bekijk alle workshops. Laad meer uitjes. Chat met ons! Kom je er niet uit of heb je een snelle vraag? Chat met één van onze medewerkers voor al je vragen!

Contacteer ons