Meer resultaten voor lichtfabriek haarlem

lichtfabriek haarlem
De Lichtfabriek VVV NL.
Zo werden in het nu gezellige Oliehuis de transformatoren gevuld met verse koel olie en in de monumentale Turbinehal draaiden de turbines die Haarlem van elektriciteit en licht voorzagen. Anno 2016 bestaat de Lichtfabriek ruim 19 jaar en is het een gevestigde naam geworden in de dance scene.
Home LICHTFABRIEK.
Deze monumentale evenementenlocatie in Haarlem heeft haar authentieke, industriële uitstraling behouden en is van alle moderne gemakken voorzien. dè trouwlocatie bij uitstek als u op zoek bent naar een industriële omgeving. deze unieke locatie bevindt zich net buiten de binnenstad en biedt vele mogelijkheden.
lichtfabriek haarlem Archives De Ballonnenwinkel BallonnenNieuws.
Home lichtfabriek haarlem. Folieballon cijfers in Lichtfabriek Haarlem. Geplaatst op 28 januari 2011. Een leuke klus in de Lichtfabriek, Haarlem. 15 dinertafels waar een aanduiding moest komen voor de gasten. Folieballon cijfers in de Lichtfabriek, Haarlem. Bedrukte reuze ballonnen geleverd Amersfoort.
Geo Mashup Map.
Lichtfabriek Haarlem in Haarlem werk hier via Temper.
Helaas, er zijn geen open shifts voor jou bij Lichtfabriek Haarlem op dit moment. Vind ander leuk werk. Vereisten bij Lichtfabriek Haarlem. Vaardigheden: Wijn uitschenken Dienblad lopen Nederlands Inserveren en uithalen 1 jaar ervaring Bier tappen Snelle service Stressbestendig Gastvrijheid Aanvullende briefing: De Lichtfabriek is een evenementenlocatie.
De Lichtfabriek HollandRoute.
De Lichtfabriek is de perfecte locatie voor culturele, particuliere en bedrijfsevenementen. Het is een monumentale gas en elektriciteitsfabriek die de inwoners van Haarlem vroeger voorzag van licht en warmte. Het pand op het voormalige EBH-terrein EBH Energie Bedrijf Haarlem werd gebouwd tussen 1898 en 1904.
De Lichtfabriek sluit in 2018 de deuren voor dancefeesten, maar sluit af met een knalfeest Partyscene. PartyScene.
Al jaren is de rauwe, industriële Lichtfabriek in Haarlem een favoriete locatie voor technoconcepten, maar daar komt in 2018 een einde aan. Op oudejaarsavond organiseert I Need Rythm nog een laatste knalfeest dat het einde van een tijdperk zal markeren.
Het Nieuwjaarsgala 2018.
De lekkerste nachtclub van Haarlem. Welcome to the club, welkom bij het Nieuwjaarsgala 2018! Voor de 27ste keer zetten we op de eerste dag van het jaar De Lichtfabriek op z'n' kop, dit keer met als thema Nachtclub. Wat het Gala uniek maakt is onze hoofdact: geen wereldberoemde bands of moddervette DJ's, maar bezoekers zoals jijzelf betreden op 1 januari het grote podium!

Contacteer ons