Zoeken naar lichtfabriek haarlem

lichtfabriek haarlem
Lichtfabriek Vergaderen Congres/Congres/Trouwen/Feest.
LichtfabriekOoit was de Lichtfabriek de elektriciteitscentrale van Haarlem. Tegenwoordig is het een karakterstieke evenementenlocatie midden in de randstad met industriële look Lees meer. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie! Velden met een zijn verplicht. Vergaderen Congres Trouwen Feest.
De Lichtfabriek in Haarlem ThePerfectWedding.nl. icons. icons.
Het mag duidelijk zijn.het dak van de Lichtfabriek mag er vanaf! De Lichtfabriek bestaat 20 jaar en is een gevestigde naam geworden in de evenementenbranche. Combineer stijlvol met stoer en trouw in de Lichtfabriek, de ideale trouwlocatie in Haarlem. Zijn jullie geïnteresseerd in de Lichtfabriek voor jullie huwelijksfeest?
Industriële evenementenlocatie in Haarlem de Lichtfabriek.
De Lichtfabriek is een monumentale gas en elektriciteitsfabriek die de inwoners van Haarlem vroeger voorzag van licht en warmte. Het pand werd gebouwd tussen 1896 en 1902. Met de vondst van het aardgas in de jaren 60, werd de fabriek buiten werking gesteld.
Lichtfabriek Feestlocatie Haarlem Leukefeesten.nl.
Tussen 1896 en 1902 werd de Lichtfabriek in Haarlem gebouwd. De fabriek zorgde destijds voor licht en warmte voor de inwoners van Haarlem. Na zijn sluiting zijn er drie monumenten van de fabriek gerestaureerd en zodoende doet de Lichtfabriek vandaag de dag dienst als feestlocatie.
Lichtfabriek Haarlem TicketSwap.
Hoe werkt het? Minckelersweg 2, 2031 EM Haarlem. Al meer dan 2.700.000 tevreden gebruikers uit 20 verschillende landen! July 22, 2018 1243.: July 22, 2018 1003.: Snel, overzichtelijk en efficiënt! July 22, 2018 0211.: Wat een geweldige oplossing, heel blij mee!
Informatie over De Lichtfabriek in Haarlem LatinWorld.nl.
Gratis aanmelden events. Informatie De Lichtfabriek Haarlem. voor culturele en bedrijfsevenementen. Welkom op de website van De Lichtfabriek: de perfecte evenementenlocatie voor wie op zoek is naar een plek met een karakteristieke, industriële feel. In De Lichtfabriek is bijna alles mogelijk: van congressen tot tv-opnames en van bruiloften tot dansfeesten.
Lichtfabriek onzeker over toekomst met eigenaar Lingotto.
De Lichtfabriek is de publiekstrekker van het culturele bedrijventerrein, dat al jarenlang in het slop zit. Het is de eigenaar van Nieuwe Energie niet gelukt het terrein te ontwikkelen. De gemeente Haarlem trok daarom twee stukken grond terug die het had verkocht aan Nieuwe Energie.
De Lichtfabriek Haarlem evenementenlocatie bruiloft tot dansfeest, Haarlem DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
De Lichtfabriek in Haarlem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van De Lichtfabriek?

Contacteer ons