Resultaten voor kookworkshop 2 personen

kookworkshop 2 personen
Kookworkshops in Utrecht: Nu tot 70% besparen op kookworkshops in Utrecht GROUPON.nl.
14 Van 8. Afrika Museum: entreetickets voor 1 of 2 personen in Berg en Dal. 14 Van 8. 14 Van 8. Online cursus Digitale Fotografie van Digifotocursus voor beginners en gevorderden. Kies voor een cursus Digitale Fotografie BASIS l, BASIS II, GEVORDERDEN of alledrie bij elkaar COMPLEET, incl. 59 Van 1475., Online cursus Digitale Fotografie van Digifotocursus voor beginners en gevorderden. 59 Van 1475., 59 Van 1475., Kookworkshop in Utrecht met kortingsbonnen.
Kookstudio.
De gerechten zijn zo samengesteld dat u deze thuis ook gemakkelijk zelf kunt bereiden. Bij alle sessies en kookworkshops zijn twee consumpties, gebruik van een schort en de gebundelde recepten inbegrepen. De minimale deelname is 10 personen. Indien u met minder personen bent vragen wij een toeslag van 500, per persoon.
Kookworkshop 2-personen de Kookerij Culinary College.
Kookworkshop voor 2 personen. Alleen, samen of met een klein groepje koken? Uiteraard ben je welkom bij de Kookerij! Je sluit aan bij een van onze groepjes van de open kookworkshops. Alle open kookworkshops van de Kookerij vind je hier.
Kookfabriek Utrecht De Kookfabriek.
Sfeer was uitstekend, bediening vriendelijk. De Kookfabriek Utrecht. 4 / 5 Door Marga uit Utrecht. Onze familiedag 10 personen ingevuld met een kookworkshop. Dat is heel goed bevallen. Zelfs de moeilijke eters vonden het eten lekker. Een hele geslaagde activiteit.
Kookworkshop: geniet van elkaars kookkunsten Puur Utrecht.
Puur Utrecht heeft voor ons personeelsuitje een ontzettend leuke dag verzorgd. Een heerlijke lunch bij Broers, over de grachten varen met een sloep en afsluitend een kookworkshop op een geweldige locatie.Er is heel goed meegedacht. Heel fijn en zeker aan te raden! 3 oktober 2014. Alles was naar wens, leuke avond gehad. Bedankt voor de goede zorgen. 1 2 3 4 5. We tonen uw naam bij de review. We tonen uw bedrijfsnaam bij de review. Om uw review te verifiëren hebben we uw e-mailadres nodig. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd of gebruikt voor commerciële doeleinden. vanaf 10 personen.
Kookles.nl Alleen of samen beter leren koken in Utrecht en Adam.
Kookles 2 Groente. Kookles 3 Vlees. Kookles 4 Desserts. Kookles 5 De grand finale. Bjorn de Vries. Andrea van Lieshout. Koken voor Groepen. Kookstudio Amsterdam Jordaan. Van Kookles.nl wordt iedereen blij. Met kookstudio s in Amsterdam en Utrecht waar we onze lessen geven onder leiding van onze enthousiaste chefs, blijer van de super professionele keukens die je met hen deelt en superblij van alle aandacht en tijd die zij nemen om je te leren koken.
79 voor een Italiaanse kookworkshop voor 2 personen bij Keizer Culinair! waarde 158 / NuDeal.
een massage bij. Sushi Tasting voor 2 personen bij restaurant. 3-gangendiner bij Mr Tongs in Amsterdam Centrum. Compleet beauty arrangement van in totaal 5 uur. 79 voor een Italiaanse kookworkshop voor 2 personen bij Keizer Culinair! Nog online voor 0 dagen.
Kookstudio totaalconcept kookbeleving tip! Pollies.
Bij ons kun je gratis parkeren, zorgeloos koken dineren en de recepten worden direct na de workshop naar jullie toe gemaild. Op maandag en dinsdag is het mogelijk om voor 2 personen te reserveren. Al 15 jaar kookworkshops. Altijd gratis parkeren. Iedereen mag mee doen. Gezellige en vriendelijke sfeer. Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zeeland. Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland. Wil je een kookworkshop, kookcursus, of leuk groepsuitje of gezinsuitje in Zierikzee volgen?

Contacteer ons