Meer resultaten voor kookworkshop 2 personen

kookworkshop 2 personen
Winnende recepten Win een kookworkshop voor 2 personen De Rit.
Jammer genoeg is onze actie Win een kookworkshop afgelopen. Alle deelnemers willen we bedanken voor de inzendingen! Hieronder vind je de 10 winnende recepten die we elk hebben beloond met een kookworkshop voor 2 personen. Van harte gefeliciteerd voor de winnaars!
Kookstudio Koken bij mijn Tante Kookworkshops Groningen, Kookstudio Koken bij mijn Tante.
Dat doet tevens de ruimte en het idyllische plekje aan het marktplein tegenover de kerk. Hoe gaat een kookworkshop bij Koken bij mijn Tante in zijn werk? We verwelkomen je eerst met een drankje, Voor de eerste trek staat er wat stokbrood met kruidenboter klaar, daarna leggen we uit wat de bedoeling is. Je gaat in groepjes ongeveer 15, tot 2 uur aan de slag, waarna het tijd is om aan tafel te gaan. Ondertussen pak je je drankje, klets je wat bij en kijk je even in het rond. Koken bij mijn Tante is prachtig gelegen aan het historische marktplein in Loppersum, tegenover de kerk. Je kunt er gratis parkeren. Loppersum is ook per trein bereikbaar, 25 minuten vanaf Groningen. Bij mooi weer kan er buiten gegeten worden in een heerlijk beschutte tuin. De kookstudio bestaat uit een enorm kookeiland waar met maximaal 24 personen gelijktijdig aan gekookt kan worden.
Kookworkshop Restaurant de Tasca Markelo.
Menu eten: Inbegrepen. Geschikt voor: 1-100 personen. Een kookworkshop is een erg gezellig programma in onze Twentse keuken waarbij u als groep samen een complete maaltijd gaat koken van ongeveer 16 a 18 verschillende recepten. Een totaal programma onder professionele begeleiding van onze koks. Ons programma in de kookstudio. Uw gasten worden hartelijk ontvangen door onze gastheer/gastvrouw. Wat volgt is een een korte uitleg over het programma en de keuken van de Tasca. Inmiddels liggen alle ingredienten voor u klaar, na uitvoerig de handen te hebben gewassen, kunt u gelijk aan de slag. Onze kok deelt vervolgens de kookteams in dat kan natuurlijk ook naar uw wens en/of juist de vrije hand voor de kok en zal de recepturen met uw gezelschap doornemen en uitreiken. Iedere groep kan beginnen en wordt actief begeleid door de kok die tussendoor handige kook-tips geeft. 15, a 2 uren koken afhankelijk van uw kookkunsten zijn alle gerechten gereed en wordt u uitgenodigd aan de bar of bij de openhaard voor een gezellige borrel en de eerste hapjes.
Kookworkshops op de Broksteeg Schaijk Oost Brabant Veel soorten kookworkshops voor groepen van 8 tot 70 personen.
Workshop Prijs Tijdsduur Minimum personen. Mystery box cooking. Wij beschikken over een voormalige champignonkwekerij met agro-industriƫle uitstraling; deze huisvest een kookstudio, atelier en Expohal 4 ontvangst-vergaderruimte. Als alles zomaar kan. Samenwerking voor een Maashorst geschenk. Kookboer Kees onze kookworkshop chef.
Kookstudio in Amsterdam Kook in de mooiste Kookstudio's' van A'dam.'
1 2 3 4. Koken in Amsterdam Oost. Koken in Amsterdam Oost: Deze ruime locatie wordt voor zowel diners als kookworkshops gebruikt, is goed bereikbaar met de boot omdat het een havengebied ligt. Ook heeft het een goede parkeergelegenheid. Tevens is dit ook een vergader locatie, ideaal om te combineren met een kookworkshop na afloop! Men kan hier koken en eten vanaf 20 personen, tot max 40.
Speciaal voor 2!
Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer! Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops voor 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder begeleiding van jullie eigen kok je eigen kookworkshop volgen.
Kookstudio Restaurant Claar.
Het minimaal aantal deelnemers voor de kookworkshop is 12 personen. Als je met een kleiner gezelschap bent, is het minimaal te besteden bedrag gelijk aan de besteding van 12 personen. Dat komt neer op minimaal 88600. Uit onze menusuggesties kun je 1 menu samenstellen voor het hele gezelschap. Tot uiterlijk 2 dagen van tevoren kun je eventuele dieetwensen doorgeven.
Culinair Centrum Aarle-Rixtel VisitBrabant.
Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met de gasten aan een eigen tafeltje.

Contacteer ons