Meer resultaten voor kookworkshop apeldoorn

kookworkshop apeldoorn
Personeelsuitjes met thema Kookworkshops Culinair.
Bekijk uitje Bewaar uitje Gratis parkeren. Kookworkshop in leuke multifunctionele kookstudio. Den Bosch NB. Volop mogelijkheden in deze kookstudio. Van Italiaans tot Aziatisch koken met mogelijkheid om zelf de ingrediƫnten te plukken of nabij te halen. 10 25 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje Incl. Mediterrane kookworkshops en themaworkshops.
Kookworkshop Gelderland, workshop koken Gelderland 4Feest.
Kookworkshop in de omgeving Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn en in de Achterhoek in Gelderland. Op 4Feest.nl vindt u leuke ideen en tips voor een heerlijke kookworkshop in Gelderland voor uw feest of uitje. De professionele kookstudios en. organisaties die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden u diverse mogelijkheden om een heerlijk menu met elkaar te bereiden.
Kookworkshop Gelderland Nijmegen Arnhem Apeldoorn bier brouwen.
Kookworkshops op diverse locaties in Gelderland. Een kookworkshop in Gelderland voor uw collegas, personeel, vrienden, vriendinnen of familie organiseren? Lekkere kookworkshops op de kooklocaties in Gelderland en op uw locatie in Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en elders in Gelderland. Het team van DeWorkshopgids.nl wenst u een heerlijke kookworkshop in Gelderland!
Kookworkshop Apeldoorn WegmetdeBaas.
Het FoodFun Culi Spel is een originele invulling voor een heerlijk bedrijfsuitje. Deze ludieke variant op kookworkshops combineert de praktijk van een kookworkshop met de grappige sfeer van een dinerspel. Voeg daar interactie en teamspirit. Kookworkshops regio Apeldoorn. Van 8 tot 200 personen.
Homepage.
Workshop Atelier Apeldoorn! Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen, maar tevens organiseren wij workshops, arrangementen en personeelsuitjes voor bedrijven. Ook voor een origineel vrijgezellenfeest kan je bij ons een fantastische avond of dag organiseren.
Kookstudio De Heeren van Drierbergen Koken, Studio.
Kookstudio de Heeren van Driebergen, een prachtige locatie midden in het land! Goed bereikbaar vanaf de snelweg vanuit Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Houten, Nieuwegein, Apeldoorn, Veenendaal en Arnhem! Zeer ruime kookeilanden. Wij werken met streek en seizoensproducten. Capaciteit tot 70 gasten.
Linthorst Culinair Catering Kookclinics.
De kracht van de Linthorst Culinair kookclinics schuilt in haar eenvoud: samen koken en samen tafelen is samen genieten. Linthorst Culinair: een begrip in de stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zutphen. In het groene hart tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen ligt het landelijke dorp Twello.
eetclub.nl Lekker eten, gezellig tafelen eetclub.nl.
Onze club daagt me uit om leuke samenstellingen te zoeken. Kookworkshop in de eigen buurt. Op 31 oktober 2015 door Rianne. Samen met mensen uit je buurt koken en eten is een leuke manier om je buurtgenoten te leren kennen.

Contacteer ons