Resultaten voor kookworkshop apeldoorn

kookworkshop apeldoorn
Shop Kookschool De Echoput.
De Echoput Kook en Wijnschool in Apeldoorn geeft kookcursussen voor beginners en gevorderden, maar ook losse kookworkshops als programmaonderdeel van een of meerdaagse vergaderingen of trainingen en als teambuilding. Uniek zijn onze cursus Wild en Wildbereiding. De Echoput wordt gezien als de bakermat van de Nederlandse gastronomie. Jaap Klosse was in de 60-er jaren pionier op gebied van wildbereiding en opvolger Peter Klosse ontwikkelde zich tot de smaakprofessor van ons land. In de Echoput Kook en Wijnschool dragen we graag onze kennis over door onze kookcursussen, kookworkshop, wijn-spijs diners, wijncursussen en proeverijen.
Kookworkshops in Apeldoorn: Aanbiedingen tot 70% op kookworkshops in Apeldoorn GROUPON.nl.
In Apeldoorn een kookworkshop volgen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan keukens In Apeldoorn een kookworkshop volgen is leuk en leerzaam, maar momenteel ook nog eens fijn betaalbaar met de kortingsbonnen van Groupon!
index.html.
Ik ben Marga van Os. Heb een passie voor koken, ben graag uw gastvrouw bij Margas Kitchen en vind het geweldig om zakelijke arrangementen, feestjes of gewoon een gezellige avond door middel van het geven van een kookworkshop voor u tot in detail te verzorgen.
Hier volg je kookworkshops in Apeldoorn indebuurt Apeldoorn.
foto Vivere Bene. Ben je meer van Italiaans eten, probeer dan een Italiaanse kookworkshop. In Apeldoorn kun je terecht bij zowel de Pastazaak als Vivere Bene. De Pastazaak biedt twee verschillende workshops: pasta en pesto maken en een Italiaans driegangendiner koken.
Kookstudio De Boerenkeuken Boerderij Den HoekBoerderij Den Hoek.
De rustgevende sfeer en de unieke omgeving zullen een positieve invloed hebben op de resultaten. U vind onze kookstudio midden in de weilanden tussen de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen op slechts 2 minuten van de snelweg. In De Boerenkeuken maakt u weer kennis met het eerlijke leven van het platteland en kunt u in alle rust genieten van ons heerlijke stukje platteland! Wij heten u van harte welkom in kookstudio De Boerenkeuken van Den Hoek. Samen genieten van heerlijke kookworkshops. Lekker koken en heerlijk dineren, dat zijn de ingrediƫnten voor een kookworkshop in De Boerenkeuken van Den Hoek. Tijdens een kookworkshop in De Boerenkeuken van Den Hoek gaat u onder leiding van een professionele chef-kok een overheerlijk diner bereiden.
Kookworkshop Apeldoorn WegmetdeBaas.
Het FoodFun Culi Spel is een originele invulling voor een heerlijk bedrijfsuitje. Deze ludieke variant op kookworkshops combineert de praktijk van een kookworkshop met de grappige sfeer van een dinerspel. Voeg daar interactie en teamspirit. Kookworkshops regio Apeldoorn. Van 8 tot 200 personen.
Kookworkshop voor 1 persoon.
In 2018 zijn er de volgende kookworkshops: Vrijdag 26 oktober: Tapas Deventer 19.00 uur. Aanmelding: 5 personen. Vrijdag 16 november: Sushi Apeldoorn 19.00 uur. Aanmelding: 2 personen. Zondag 9 december: Tapas Apeldoorn 17.00 uur. Aanmelding: 3 personen. Zaterdag 15 december: Sushi Deventer 18.00 uur. Wat kun je verwachten? Omdat het een speciaal uitje is, kun je iets anders verwachten dan de normale kookworkshop.
Kookworkshop Tapas compleet, betaalbaar en voor kleine groepen.
Ga naar acties kookworkshop. Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek. Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn Deventer Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie.

Contacteer ons