Meer resultaten voor workshop koken groningen

workshop koken groningen
Kookworkshop Groningen WegmetdeBaas.
BetsyBOX: Koken op je bedrijf of met zn allen op de Betsybike! In teams à 2 personen koken vanuit de BetsyBox, om vervolgens samen aan tafel te gaan. Op uw bedrijf gunstig mbt WKR-regeling, ergens op locatie of met alle benodigde spullen op pad met de BetsyBikes en onderweg een kookplek. Kookworkshops in Groningen. Van 16 tot 750 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Hamburger workshop: word een burgermaster!
De Paalkoepel Cafe Restaurant Terras.
Is koken uw hobby? Volg dan eens onze kookworkshop, erg leuk als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Leer onder begeleiding van onze chef-kok een menu, buffet, of high tea bereiden en geniet daarna van uw zelfgemaakte gerechten! Op de hoogte blijven? Grill Academy Groningen.
NL ValkAccount.
Hoe werkt uw ValkAccount? U bezoekt één van onze hotelwebsites en logt in met uw ValkAccount. U plaatst een reservering via één van onze hotelwebsites. Uw reservering komt direct aan bij het hotel en u ontvangt gelijk een bevestiging per mail.
Cafe Lent Cafe Lent.
Tevens beschikt Café Lent over catering van uitstekende kwaliteit en een fantastische uitstraling die behoort tot één van de beste uit de stad Groningen. En niet te vergeten onze kookworkshops met themas als Italië, Thailand, Korea of een land naar uw keuze!
Workshop Groningen Monsterevents.
Dit geldt niet alleen voor de inwoners maar ook voor de workshops die Monsterevents organiseert in deze bruisende stad. Een workshop volgen in Groningen is goed te combineren met een mooie stadswandeling of een bezoek aan één van de vele musea.
Provincie Groningen Provincie Groningen.
Nieuws, vergaderschema, besluitenlijsten, bekendmakingen. Subsidies op het gebied van natuur, cultuur, energie, wonen, welzijn en ondernemen. Vergunningen en ontheffingen op het gebied van milieu, natuur en vervoer. Projecten op het gebied van natuur, landschap, infrastructuur en woningbouw. Beleid en documenten.
Kookworkshops.
Kookworkshops drenthe groningen. Kookworkshop in Drenthe Vries. Koken met een groep of individueel? Bij De Roemer in Vries kun je terecht voor meerdere thema's' kookworkshops. Bij interesse vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. De Roemer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt alleen om contact met u op te nemen over de kookworkshop. U wordt niet automatisch infeschreven voor de nieuwsbrief. Na de kookworkshop zullen wij u gegevens weer verwijderen. U gegevens worden niet aan derden verstrekt! Zie ook onze privacyverklaring. Kookworkshop met een groep. Verder bieden wij ook andere themaworkshops, wilt u een workshop organiseren.
Kookworkshops Groningen.
Sigaren Rollen Workshop. Salsa Latin Workshop. Catering in Groningen. Catering in Drenthe. Catering in Friesland. Theater op locatie. Kookworkshops in Groningen stad. Green Cafe verzorgt kookworkshops in Groningen stad. Op verschillende locaties organiseert Green Café kookworkshops in de stad Groningen. Wij koken op het Suikerunieterrein in een mooie industriële omgeving, op het Cibogaterrein.

Contacteer ons