Meer resultaten voor workshop amsterdam

workshop amsterdam
Workshop tuinieren met aquaponics @Greennest Gallery Amsterdam.
We hebben een beperkt aantal op voorraad. Kosten workshop 7000, inclusief koffie/thee en gezonde, duurzame lunch met ingrediënten van eigen teelt. Minimum aantal deelnemers: 5. Start: 1100: ca. locatie: Greennest Gallery, Middenweg 20, 1097 BM Amsterdam. Aanmelden kan via info@greennest.nl.
Workshops en cursussen in Amsterdam Cursussen-en-workshops.nl.
Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Amsterdam. 24 januari 2019. Tekenles voor beginners. Groeten van Marc. Tekenen is meer dan simpelweg een tekening maken. Tekenen is direct, tekenen is persoonlijk, tekenen is het begin van beeldende expressie, tekenen is observeren op papier, tekenen is je h. 24 januari 2019. Mindfulness training, 8 weekse amsterdam-ow 300, vmbn trainer. Mindfulness helpt om je niet teveel te laten meeslepen in het jachtige bestaan.Om te leren luisteren naar je hoofd EN je hart.Om je verstand wijs te gebruiken en om je niet door je versta. 25 januari 2019. Groeten van Marc. Maak een tuintje in een fles! Prachtige toevoeging aan je interieur.In deze workshop ga je zelf aan de slag en maak je een gesloten ecosysteem Mini Jungle van 20 Liter zoals EcoLifeTube.
Workshops in Amsterdam Room Escape Amsterdam.
Workshops in Amsterdam. Workshops in Amsterdam. Combineer de Room Escape in Amsterdam met een van onze leuke workshops, wat dacht u van een workshop Schilderen in het donker, een workshop Boetseer je Collega, een workshop Rap of een workshop Djembe?
Graffiti workshop Amsterdam De leukste creatieve workshop BBQ.
Je kunt hier de graffiti workshop op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamen, bubbel voetbal, escape room of VR games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijk BBQ?
Burlesque Workshop Amsterdam Amsterdam Excursies.
Amsterdam Excursies Familieuitje Burlesque Workshop Amsterdam. Burlesque Workshop Amsterdam. voel je sexy met de Burlesque Workshop Amsterdam. Onze populaire Burlesque Workshop vindt plaats in de rosse buurt van Amsterdam! Doe mee en voel je ook sexy met de glitter glamour, het teasen en theaterspel, de humor en de zelfspot.
Fun workshops in Amsterdam Workshoppen.nl.
Lees meer over deze workshop. Workshop Theatersport in. De workshop Theatersport in Amsterdam is een workshop die draait om een verrassende vorm van improvisatietheater, waarbij geen vooraf geschreven stuk gespeeld wordt, maar scènes die ter plaatse door de deelnemers bedacht worden.
Workshop Amsterdam al vanaf 1450! Mokum Events 10 jaar ervaring.
Neem de bride to be mee naar de workshop naaktmodel schilderen, paaldans workshop of naar een van onze culinaire workshops. Tijdens de meeste workshops, zoals naakt boetseren, workshop bonbons en de cocktail workshop in Amsterdam, is de prijs inclusief materialen en kan je je gemaakte creatie opdrinken/opeten of mee naar huis nemen!
Cursus WordPress Amsterdam Cursus WordPress.
Cursus WordPress Amsterdam. Cursus WordPress Amsterdam WG-Plein 124 1054 SC Amsterdam. CursusWP.com organiseert WordPress cursussen in Amsterdam. Je leert hoe je met WordPress je eigen website kan maken, onderhouden, uitbouwen en optimaliseren. De cursus wordt op ieder niveau gegeven. Lees hieronder meer over de cursussen.

Contacteer ons