Resultaten voor workshop amsterdam

workshop amsterdam
Fun workshops in Amsterdam Workshoppen.nl.
Lees meer over deze workshop. Workshop Theatersport in. De workshop Theatersport in Amsterdam is een workshop die draait om een verrassende vorm van improvisatietheater, waarbij geen vooraf geschreven stuk gespeeld wordt, maar scènes die ter plaatse door de deelnemers bedacht worden.
Made By Me! Workshops Creatieve Workshopcentrum Amsterdam.
1030: 1730: uur. 11 1630: uur. Mozaiek, Boetseren, Sieraden maken, Scrapbook, Vilten en Papier. VrijgezellenfeestjeMannelijk: Naakt Boetseren en Mozaiek, Schilderen, Sieraden maken, Beeldhouwen etc. Creatief en origineel Bedrijfsuitje of Teambuilding. Mozaiek, Beeldhouwen, Sieraden maken, Schilderen. 2009-2018 Made By Me! Workshops KvK: 34325560.
Workshops in Amsterdam Room Escape Amsterdam.
Workshops in Amsterdam. Workshops in Amsterdam. Combineer de Room Escape in Amsterdam met een van onze leuke workshops, wat dacht u van een workshop Schilderen in het donker, een workshop Boetseer je Collega, een workshop Rap of een workshop Djembe?
Workshops in Amsterdam met maximaal effect Puur Amsterdam.
Bekijk de categorieën en kies uw favoriet. Alle workshops zijn leuk! Komt u er niet uit? Bel ons op 020-6260016 voor vrijblijvend advies over de leukste workshop voor uw gezelschap. De workshops organiseren we op meerdere plekken in de Amsterdam en kunnen we daarom perfect laten aansluiten bij andere activiteiten.
MosaicAffairs mozaiek workshop Creatieve workshops Amsterdam.
Omdat MosaicAffairs aan het water ligt is het ook mogelijk om met de boot te komen, zie onze mozaïekworkshops arrangementen met boottocht door de Amsterdamse grachten. Onze mozaïekworkshops zijn alle dagen van de week mogelijk, zowel overdag als in de avonduren. Bel gerust voor meer informatie 0629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com. Siomara van Eer. Babyshower Mozaïek Workshop.
Workshops Stadsschouwburg Amsterdam.
Internationaal Theater Amsterdam. 1017 PT Amsterdam. Internationaal Theater Amsterdam. Zoeken Uw account Zaalverhuur Programma Tickets Menu. U bent hier.: Kinderfeestjes en workshops. Workshop improviseren 8. Als je toneel speelt, kun je zelf verzinnen wat er gebeurt, wie je bent en hoe het verhaal afloopt.
DE 10 BESTE cursussen en workshops in Amsterdam.
17 van 31 Cursussen workshops in Amsterdam. Stadions, Sportkampen clinics. Louke Workshop SFX. 18 van 31 Cursussen workshops in Amsterdam. Van Smit Keramiek Studio. 19 van 31 Cursussen workshops in Amsterdam. 20 van 31 Cursussen workshops in Amsterdam. Lessen workshops, Kookcursussen.
Inspirerende workshops voor bedrijven Psycholoog Amsterdam.
Wij bieden een leerzame workshop die bovenal leuk is en energie geeft. Deze workshop wordt op maat gemaakt en sluit aan op de wensen van het team. Wil je meer uitleg over een van onze workshops, over de tarieven of heb je behoefte aan andere informatie?

Contacteer ons