Zoeken naar workshop amsterdam

workshop amsterdam
Creatieve workshops in Amsterdam 1001creatieveworkshops.nl. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. faceb
Vanaf 5 personen. Amsterdam, Assen, Apeldoorn, Harderwijk, Nijmegen, Eindhoven, Dordrecht, Gouda, Rotterdam, Antwerpen. Bekijk uitje Bewaar. Pimp en lifestyle workshops, Workshop Ibiza tas maken. Workshop zilveren ring met tekst op diverse locaties in Nederland. Tijdens de workshop gaan we onder de begeleiding van een goudsmid aan de slag om een hele leuke eigen zilveren ring met tekst te maken.
Poker Workshop in Amsterdam Crown Plaza City Centre.
Een wel heel bijzonder begin van een poker workshop in hartje Amsterdam. Poker als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam is een spel van sociale vaardigheden, en het is de kans om eens ongegeneerd te bluffen bij je vrienden of collega's.
Creatieve workshops Amsterdam al vanaf 1450! Mokum Events.
Je kunt de creatieve workshop in Amsterdam zelf zo gek maken als je wilt. Je kunt kiezen voor een actieve workshop, originele workshop of voor sportieve workshops. Voor elke iedere soort groep hebben wij een leuke creatieve workshop. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor één van onze zakelijke workshops in Amsterdam.
Workshop tuinieren met aquaponics @Greennest Gallery Amsterdam.
We hebben een beperkt aantal op voorraad. Kosten workshop 7000, inclusief koffie/thee en gezonde, duurzame lunch met ingrediënten van eigen teelt. Minimum aantal deelnemers: 5. Start: 1100: ca. locatie: Greennest Gallery, Middenweg 20, 1097 BM Amsterdam. Aanmelden kan via info@greennest.nl.
Fun workshops in Amsterdam Workshoppen.nl.
Lees meer over deze workshop. Workshop Theatersport in. De workshop Theatersport in Amsterdam is een workshop die draait om een verrassende vorm van improvisatietheater, waarbij geen vooraf geschreven stuk gespeeld wordt, maar scènes die ter plaatse door de deelnemers bedacht worden.
Workshops in Amsterdam Room Escape Amsterdam.
Workshops in Amsterdam. Workshops in Amsterdam. Combineer de Room Escape in Amsterdam met een van onze leuke workshops, wat dacht u van een workshop Schilderen in het donker, een workshop Boetseer je Collega, een workshop Rap of een workshop Djembe?
Trainingen en workshop bij Vrijwilligers Centrale Amsterdam.
Ruim twintig vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties werden getrakteerd op een workshop Fondsenwerving van Monique van Bijsterveld van het bureau Mooi Werk. Lees hier de tips van Monique. En dan heeft u zorg nodig het keukentafelgesprek. Op 27 januari 2016 vond een bijeenkomst plaats in Amsterdam Nieuw West met als thema het keukentafelgesprek.
Burlesque Workshop Amsterdam Amsterdam Excursies.
Amsterdam Excursies Familieuitje Burlesque Workshop Amsterdam. Burlesque Workshop Amsterdam. voel je sexy met de Burlesque Workshop Amsterdam. Onze populaire Burlesque Workshop vindt plaats in de rosse buurt van Amsterdam! Doe mee en voel je ook sexy met de glitter glamour, het teasen en theaterspel, de humor en de zelfspot.

Contacteer ons