Zoeken naar creatieve workshops

creatieve workshops
Workshop Pop Art schilderij maken Bij Suus van eigen foto.
Dan ben je van harte welkom om een workshop naar wens te komen volgen op de data die daarvoor zijn ingepland. De workshops zijn er op gericht om het creatieve bij je naar boven te halen in een gezellige ongedwongen sfeer.
Creatief Workshop Uniek Gezellig I Love Workshops.
Alles over creatieve workshops. Schilderen, ontwerpen en in elkaar zetten. Maak de mooiste herinneringen om mee naar huis te nemen. Leuk voor thuis aan de muur of ter decoratie! Te gekke creaties. Ontdek de leukste Creatieve Workshops! Vrolijke kleuren en gezellige activiteiten!
Creatieve workshops enkele uurtjes.
Creatieve workshops van enkele uurtjes zijn leuk. Stap uit je drukke" leven en kom één van de creatieve workshops van enkele uurtjes volgen. Door creatief bezig te zijn raak je alle stress die we opbouwen in ons dagelijkse leven kwijt.
De Kunstpraktijk galerie, bedbreakfast, atelier creatieve workshops Mamyloe.
Plan een route naar De Kunstpraktijk galerie, bedbreakfast, atelier creatieve workshops. De Kunstpraktijk galerie, bedbreakfast, atelier creatieve workshops. Weer zon mooie nieuwe ontdekking. In Veldhoven vind je De Kunstpraktijk. Aurelia, het creatieve brein achter De Kunstpraktijk, geef daar allerlei leuke, creatieve workshops.
Inspiratiehoeve creatieve workshops in de omgeving van Enschede.
Op deze prachtige stek ben ik, Renate Haarman, op 1 september 2012 gestart met het verwezenlijken van mijn droom: Het opzetten van mijn eigen InspiratieHoeve, een creatieve workshopboerderij. Voor een aantal creatieve, ontspannen maar bovenal gezellige uurtjes kun je vanaf 6 personen bij mij terecht voor een creatieve workshop!
Creatieve workshops Iceno.
Van kerststukjes maken tot Powertex of mozaïek, er is voor elke wens en elk budget een creatieve workshop of cursus. Ook aan de personeelsvereniging of bedrijfsevenement is gedacht! Kies uit één van de workshops of mix een aantal creatieve mogelijkheden.
Creatieve workshops Zorghotel De Kim.
Korting met lidmaatschap WIKVITAAL. Home Zorgeloos herstellen Creatieve workshops. Op de vierde verdieping, kunt onder het genot van een kopje koffie en een prachtig uitzicht op de zee en de zuid-duinen, creatief aan de slag. Elke week is er iets anders te doen.
Groene Hart Creatief Creatieve workshops cursussen in het Groene Hart.
Op Groene Hart Creatief vind je inspirerende creatieve workshops en cursussen. Of je nu voor jezelf iets zoekt, of voor een uitje met familie, vrienden of collega's, je vindt altijd wel iets dat bij je past. En natuurlijk is er ook een ruim aanbod voor verjaardagsfeestjes en kinderpartijtjes.

Contacteer ons