Resultaten voor kookschool

kookschool
De Zilveren Lepel Kookschool Pasta kopen? Bestel bij fonQ.
Alles op een rijtje. Maak ravioli met witte truffel, een traditionele lasagne en het allerbeste pastadeeg: met De Zilveren Lepel Kookschool Pasta kook je de sterren van de Italiaanse hemel. Geniet van 75 recepten van experts van het populaire kookboek De Zilveren Lepel. De Zilveren Lepel Kookschool Pasta.
Kookschool Koken en Proeven, Kookworkshops, Privé Diners en Catering Wieringerwaard.
Wil je meer weten kijk op de website: www.kokenenproeven.nl Je kunt altijd bellen met Mings Slikker: 06-53776645, voor meer informatie. Je kunt de kookschool vinden in Wieringerwaard, Molenweg 37d, 1766 HM. De keuken van de kookschool is semi-professioneel waar gewerkt wordt met goed materiaal.
Home.
In MijnKookschool kun je alleen, samen of met een groep leren koken. Wil je met een groep minimaal 6, maximaal 10 personen koken, dan kun je kiezen uit een breed scala aan thema's, maar het is ook mogelijk om in overleg een menu op maat samen te stellen.
Culinair Verantwoord: kookschool en catering.
Onze kookschool is de plek waar we elke dag bezig zijn met onze passie. Hier verzorgen wij kookworkshops, kooklessen, teambuildingsactiviteiten en besloten diners. Ook verzorgen wij catering op elke gewenste locatie. Neem contact met ons op en wij vullen jouw culinaire wensen in!
De Amsterdamse Kookschool Kookworkshop Amsterdam.
in hartje Amsterdam, op loopafstand van Het Centraal Station en de metro, door ervaren Amsterdamse chef-koks. Download hier het receptenboek van. De Amsterdamse Kookschool met alle. gerechten die bij ons zijn gemaakt. Binnen Bantammerstraat 15. 1011 CH Amsterdam. 020 221 32 08.
Kookschool Keizer Culinair Haarlem, Haarlem DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
Kookschool Keizer Culinair Haarlem in Haarlem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Kookschool Keizer Culinair Haarlem?
Mounirs Kookschool Programma 24Kitchen.
Maak een account aan om recepten te bewaren. Programma Mounirs Kookschool. In Mounirs Kookschool strijden 6 kandidaten voor hun ultieme droom: werken in een professioneel restaurant. In acht weken stoomt Mounir ze klaar voor de hoofdprijs: een baan in een toprestaurant.
Kookschool Den Haag Kooklessen voor groepen. Particulier en zakelijk.

Contacteer ons