Meer resultaten voor kookstudio 25

kookstudio 25
Kookstudio 25 Eten Dovenetelstraat 25, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Vind meer Evenementenplanning en organisatie in de buurt van Kookstudio 25. Vind meer Eten in de buurt van Kookstudio 25. Verken je buurt. We berekenen de algemene sterrenwaardering enkel op basis van de reviews die momenteel door onze geautomatiseerde software worden aanbevolen.
Kookstudio Kookstudio 25 chefyourself.nl.
Waardering gebaseerd op 0 reviews. Bonbons, Caribisch, Grieks, High tea, Italiaans, Patisserie, Sushi, Tapas, Thais. Alle kookworkshops in Rotterdam. Kookworkshop Bonbons, Caribisch, Grieks, High tea, Italiaans, Patisserie, Sushi, Tapas, Thais, in Rotterdam. Meer informatie Waardering. Beoordeel Kookstudio 25 als allereerste!
Bedrijfsuitje Kookstudio 25, Grootste en gezelligste kookstudio, kookstudio-25-grootste-en-gezelligste-kookstudio.
Behalve koken is het in Kookstudio 25 ook mogelijk om mee te doen aan een blinde wijnproeverij, een insectenproeverij of een vruchtensappen proeverij. Kookstudio 25 is ook geschikt als vergader, presentatie, of cursusruimte. Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Kookstudio 25 in Rotterdam Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal huren.
Kookstudio 25 in Rotterdam. Ruime zaal, op begane grond met industriele uitstraling, vide restaurant met rum 80 zitplaatsen. Gezellige ruime zaal gelijkvloers, trap en lift naar vide restaurant met gezellige tafels en stoelen voor een diner of buffet of gewoon als feestzaal.
Kookstudio 25 kookstudio lekker-recept.nl.
Zalm op cederhout. Heerlijk en simpel op de bbq. Heerlijke ouderwetse stoofpeertjes. Zoek een kookstudio.: Home Kookstudio's' Kookstudio 25. A: Kookstudio 25, 3053 JD Rotterdam. Wilt u een uitgebreide vermelding van uw kookstudio op lekker-recept.nl? Neem dan hier contact op met lekker-recept.nl.
Kookstudio 25 Oozo.nl.
De onderneming Kookstudio 25 is gevestigd op Dovenetelstraat 25 te Rotterdam en is actief in de branche Overige belangen en ideƫle organisaties; hobbyclubs. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24193457 en is gelegen in Schiebroek in de gemeente Rotterdam. Bij Kookstudio 25 zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.
Kookstudio 25 Free for One.
Bekijk de website van Kookstudio 25. Gezellig samen koken en dineren in Rotterdam's' grootste kookstudio! Onze kookstudio in Rotterdam is verdeeld in een professioneel werkgedeelte op de begane grond en een intiem, trendy en sfeervol restaurant op de vide met uitzicht op de open keuken.
Meet our meat in Kookstudio 25: Gras. Dus lekkerder.
Totaalbeeld" door zelf te laten bereiden en proeven." Meet our meat in Kookstudio 25: Gras. Tholen Meat our meat, veel duidelijker kon de uitnodiging niet zijn. Gisteren heeft Van Messel Meat in Kookstudio 25 in Rotterdam haar biologisch gecertificeerde vlees uitgebreid laten proeven door professionals.

Contacteer ons