Op zoek naar kookstudio amstelveen?

kookstudio amstelveen
kookworkshops voor groepen in Amsterdam, Kookstudio Dennis Leeuw.
Bereikbaarheid De kookstudio is makkelijk te bereiken per bus en tram. Er is een parkeergarage naast de deur. Voor meer informatie klik op contact. Je hoeft de kookstudio nooit met andere groepen te delen. De kookstudio is knus voor een kleine groep.
Kookclub Kookstudio Kookplezier.
De kosten bedragen 330, voor 6 avonden 55, incl. dranken per avond. Interesse voor 2019? Stuur een email: info@kookstudiokookplezier.nl. Het aantal deelnemers per avond bedraagt, meestal 8 personen. Copyright 2019 Kookstudio Kookplezier Designed by WPZOOM. De feedback is succesvol verstuurd.
Kookstudio De Pantry in Amstelveen.
Kookstudio De Pantry uit Amstelveen heeft geen profiel. Wat doet Kookstudio De Pantry in Amstelveen. Kookstudio De Pantry is een workshops uit Amstelveen. Men is gevestigd aan de Dorpsstraat 51. Het telefoonnummer van Kookstudio De Pantry in Amstelveen is 06-29012439.
Cursus goedkoop koken voor klanten Voedingsbank Amstelveen.
Er komt een cursus in het maken van goedkope maaltijden voor cliënten van de plaatselijke Voedselbank. Creatief Budget koken is een initiatief van Ine Adamowicz 72, die tot acht jaar geleden kookstudio La Cuisine dIne dreef, en Grea Twint van de voedselbank.
Kookgereedschappen Sinds 1821 Kookwinkel Oldenhof.
Kookwinkel Oldenhof: specialist in de keuken sinds 1821. Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
De Pantry: De leukste kookstudio van Amstelveen Amstelveenz.
Na een lange carrière als flight attendant bij KLM besloot Yvette van den Heuvel vijf jaar geleden haar vleugels uit te slaan. Ze opende, midden in het Oude Dorp, kookstudio De Pantry. En ze vloog direct in volle vaart vooruit: De Pantry is uitgegroeid tot de leukste gezelligste kookstudio van Amstelveen.
Kookstudio's' in Amstelveen Inspirerende Locaties.
Kookstudio's' in Amstelveen voor o.a. trainingen, workshops, en vergaderingen vindt u op Inspirerendelocaties.nl! Speciaal voor u hebben wij een overzicht van alle kookstudio's' in Amstelveen. Bekijk alle kookstudio's' waar u kunt vergaderen en neem contact op met de kookstudio van uw keuze in Amstelveen.
In den Ossewaerd, Uithoorn.
De sfeer is gemoedelijk, betrokken en familiair. We zijn een kleinschalige vergaderlocatie met 1 vergaderzaal en 1 kookstudio. Ligging en omgeving. In den Ossewaerd is landelijk gelegen en toch midden in de randstad. Op slechts 15 minuten rijden van Schiphol. In een straal van 20 km liggen Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Hoofddorp.

Contacteer ons