Meer resultaten voor kookstudio amstelveen

kookstudio amstelveen
Kinderkookkafé Waar kinderen koken en bedienen!
In het Kinderkookkafé aan de rand van het Vondelpark met een eigen groente tuin, terras en speeltuin kunnen kinderen van alle leeftijden kom en koken en bediene n, barkiepen en afruimen. Het Kinderkookkafé is elke dag open van 10 17 uur en tot 20 uur voor het Diner.
Kookstudio's' in Amstelveen Inspirerende Locaties.
Speciaal voor u hebben wij een overzicht van alle kookstudio's' in Amstelveen. Bekijk alle kookstudio's' waar u kunt vergaderen en neem contact op met de kookstudio van uw keuze in Amstelveen. vergelijk nu 1 The Location by Kitchen Inc. vergelijk mijn selectie.
Kookstudio Amstelveen Amstelveenz.
Samen koken in het Oude Dorp. Samen koken in het Oude Dorp. 13 mei 2016. De Pantry: De leukste kookstudio van Amstelveen. vrijdag 13 mei 2016 1616: 0. De Pantry: De leukste kookstudio van Amstelveen. De Pantry: De leukste kookstudio van Amstelveen.
Kookworkshop 19 okt: Healthy High Tea @ Amstelveen Roos Goes Green.
Je krijgt een cursusmap met alle recepten mee zodat je vol nieuwe inspiratie voor gezonde creaties naar huis gaat! Wanneer: zondag 19 oktober 2014 van 11-14 uur. Waar: kookstudio Boerin en de kok, Bovenkerkerweg 114A, Amstelveen. Leuk als je er bij bent!
Kookstudio De Pantry.
Van cupcakes én worstenbroodjes maken tot pannenkoeken bakken én pizza versieren met z'n' allen koken bij Kinderkookstudio De Pantry! Kookstudio de Pantry. De leukste kookstudio in de directe omgeving van Amsterdam vindt u in Amstelveen. Een aanwinst voor het Oude Dorp in Amstelveen, Kookstudio de Pantry.
Martijn Postma Kookworkshops, kookcursussen kookvakanties.
Leer beter koken in onze kookstudio tijdens een kookcursus van meerdere lessen. Wil je alle kooktechnieken leren, kies dan voor onze kookcursus basistechnieken. Wil je 4 gangen menus koken tijdens onze Italiaanse kookcursus: Giro dItalia? Of een korte kookclinic Snijtechnieken. Kom naar onze boerderij in Amstelveen om te koken, vergaderen of te eten.
Kookstudio De Pantry in Amstelveen.
Kookstudio De Pantry uit Amstelveen heeft geen profiel. Wat doet Kookstudio De Pantry in Amstelveen. Kookstudio De Pantry is een workshops uit Amstelveen. Men is gevestigd aan de Dorpsstraat 51. Het telefoonnummer van Kookstudio De Pantry in Amstelveen is 06-29012439.
Kookstudio De Pantry Sport Cultuur Amstelveen.
Met het lidmaatschap van Sport Cultuur Amstelveen wordt er een eigen bijdrag van 15 gevraagd voor de kookcursus. KOOKLES VANAF 7 JAAR. KOOKSTUDIO DE PANTRY. 1182 JB Amstelveen. NOG GEEN LID? VRAAG NU JE LIDMAATSCHAP AAN! Over Sport Cultuur Amstelveen.

Contacteer ons