Zoeken naar lichtfabriek

lichtfabriek
Lichtfabriek Vergaderen Congres/Congres/Trouwen/Feest.
LichtfabriekOoit was de Lichtfabriek de elektriciteitscentrale van Haarlem. Tegenwoordig is het een karakterstieke evenementenlocatie midden in de randstad met industriƫle look Lees meer. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie! Velden met een zijn verplicht. Vergaderen Congres Trouwen Feest.
Lichtfabriek Haarlem The Meetplant: The Meetplant.
De naam Lichtfabriek stamt uit de tijd 1905-1975 dat in de gebouwen aan het Spaarne, elektriciteit en gas geproduceerd. Zo werden in het nu gezellige Oliehuis de transformatoren gevuld met verse koelolie en in de monumentale Turbinehal draaiden de turbines die Haarlem van elektriciteit en licht voorzagen.
Industriƫle evenementenlocatie in Haarlem de Lichtfabriek.
De Lichtfabriek is een monumentale gas en elektriciteitsfabriek die de inwoners van Haarlem vroeger voorzag van licht en warmte. Het pand werd gebouwd tussen 1896 en 1902. Met de vondst van het aardgas in de jaren 60, werd de fabriek buiten werking gesteld.
Geo Mashup Map.
Lichtfabriek Feestlocatie Haarlem Leukefeesten.nl.
Tussen 1896 en 1902 werd de Lichtfabriek in Haarlem gebouwd. De fabriek zorgde destijds voor licht en warmte voor de inwoners van Haarlem. Na zijn sluiting zijn er drie monumenten van de fabriek gerestaureerd en zodoende doet de Lichtfabriek vandaag de dag dienst als feestlocatie.
Lichtfabriek, Haarlem locatie.
Goed nieuws voor iedereen in de omgeving van Haarlem: Latin Lovers komt weer op bezoek en ditmaal weer in de vernieuwde De Lichtfabriek! Heel Haarlem maakt al jaren kennis met het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in het Patronaat maar net als vorig jaar gaat Latin Lovers weer een dikke editie bouwen in De Lichtfabriek.
LF Gouda Eten, drinken en feesten! LF Gouda Eten, drinken en feesten in de lichtfabriek.
Denk dan maar weer eens aan die gloeilamp boven de keukentafel; verbonden door de Lichtfabriek! Wij hebben gekozen voor leveranciers die op hun beurt weer verbinding hebben gelegd met andere partijen in de voedselketen, zoals boeren, telers, vissers, jagers en slagers.
LF Gouda Eten, drinken en feesten! LF Gouda LF Gouda.

Contacteer ons