Op zoek naar lichtfabriek?

lichtfabriek
De Lichtfabriek Trouwlocatie.
Je kunt je huwelijksfeest bij ons organiseren, een sitdown / buffet diner in stijl laten bereiden en ook de daadwerkelijke inzegening van het huwelijk is mogelijk in De Lichtfabriek. Alles wat de ambtenaar van burgerlijke stand hiervoor vereist is bij ons aanwezig.
LF Gouda Welkom in Gouda.
En ook omdat je proeft dat men met elkaar én de natuur in verbinding stond. En denk dan maar weer eens aan die gloeilamp boven de keukentafel; verbonden door De Lichtfabriek Gouda! Wij halen de tijd van vroeger terug, vertaald naar het nu!
Foodfestival Eten op Rolletjes Haarlem City Blog.
De vorige twee edities waren een groot succes. En nu is het bijna weer zover: van 29 juni t/m 1 juli 2018 wordt het terrein van de Lichtfabriek omgetoverd tot openluchtrestaurant. Met foodtrucks, muziek, drankjes en vermaak voor de kids.
Lichtfabriek Wikipedia.
Tot de aanleg van de nabijgelegen woonwijk was de lichtfabriek een vaste locatie voor grote dancefeesten in de turbinehal. Door geluidsoverlast in de nieuwbouwwijk werd overgeschakeld op feesten in het kleinere oliehuisje en het energiehuis en het in beperkte mate geven van grote feesten.
De Lichtfabriek Startpagina Facebook.
De Lichtfabriek heeft het telefoonnummer bijgewerkt. De Lichtfabriek heeft een bericht gedeeld. 27 maart om 0609.: 27 maart om 0534.: Krachtstroom is het nieuwe Pop Up Restaurant op Haarlemmer Stroom in de Lichtfabriek! Elke werkdag geopend voor je koffie to go, je ontbijt, lunch en/of borrel en diner.
Home LICHTFABRIEK.
Deze monumentale evenementenlocatie in Haarlem heeft haar authentieke, industriële uitstraling behouden en is van alle moderne gemakken voorzien. dè trouwlocatie bij uitstek als u op zoek bent naar een industriële omgeving. deze unieke locatie bevindt zich net buiten de binnenstad en biedt vele mogelijkheden.
Combinatiearrangementen Kookstudio Haarlem.
Wil je graag meer weten van Haarlem? Maak een wandeling door de vijfhoek in Haarlem en leer van alles over de rijke geschiedenis, je wandelt met Jan vanuit de vijfhoek naar de Lichtfabriek waar hij ook nog wat verteld van de geschiedenis van deze gasfabriek.
LF Gouda in Gouda ThePerfectWedding.nl. icons. icons. icons. icons.
Het industriële verleden in dit monumentale gebouw, in combinatie met de stoere no nonsens inrichting van nu, zorgen ervoor dat deze oude lichtfabriek nu een warme en bijzondere plek is om iets te vieren. Bijzonder geschikt voor grote, maar ook voor kleine gezelschappen!

Contacteer ons