Meer resultaten voor workshop

workshop
29e Workshop Nefrologie Papendal Nederlandse Federatie voor Nefrologie.
De 29 e Nefrologie Workshop vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 december 2018 in Congrescentrum Papendal bij Arnhem. Voor algemene informatie over en het concept programma van de workshop kunt u terecht op de website van de afdeling nierziekten van het Radboudumc, te benaderen via: https//www.radboudumc.nl/agenda/workshop-nefrologie.:
Kinderworkshops Van Gogh Museum.
Ben jij net als Vincent van Gogh ook dol op de natuur? 19 en 20 januari. Ontdek hoe Vincent mensen met verschillende beroepen schilderde. Over de kinderworkshops. Meer informatie over de workshops. Algemene informatie over de workshops. Vier je verjaardag met een feestelijke workshop.
Workshops over kennisbescherming en benutting RVO.nl.
Praktische voorbeelden en theorie wisselen elkaar af in de interactieve workshops. Onze octrooiadviseurs helpen u hiermee om tijd en geld te besparen bij uw innovatieproces. We werken in groepen van maximaal 20 personen. Hieronder staat het aanbod van de verschillende workshops.
Workshops Doe@ding.
Workshops Er zijn geen artikelen in deze categorie. Privacy verklaring AVG. Adres Anjerstraat 1 3202 GS Spijkenisse Nederland. Telefoon 0181 625 017. Deze website maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren.
Workshops Tuincentrum Sterk.
Workshop bloemschikken voor groepen. Wilt u een gezellige workshop bloemschikken volgen met een groep vriendinnen, familie of collegas? Het is namelijk een gezellige bezigheid om met elkaar te ondernemen. Daarnaast gaan jullie ook allemaal met een mooi werkstuk naar huis.
Workshops HobbyVision webwinkel voor scrappen, kaarten en meer!
De kosten voor de workshops dienen vooruit betaald te worden. Inschrijvingen voor de workshops worden pas definitief op het moment dat de betaling bij ons is bijgeschreven. Annuleren voor een workshop is tot 3 weken voor de workshop zonder kosten mogelijk.
Workshop Wikipedia.
Anders dan bij een lezing, waarbij de aanwezigen meest luisteren, wordt in een workshop vaak de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en aanvullende informatie te geven.
Workshops en e-learnings voor praktijkopleiders SBB.
de student te laten reflecteren op zijn eigen handelen. inzicht te krijgen in de valkuilen die een objectieve beoordeling in de weg kan staan, ofwel hoe je tot een objectieve beoordeling komt. De volgende onderwerpen komen aan bod in deze workshop.:

Contacteer ons