Op zoek naar workshop?

workshop
Workshop 8 definities Encyclo.
Een workshop is een cursus waarin vaak in groepen aan bepaalde opdrachten wordt gewerkt. Deze opdrachten vertalen theorie naar de praktijk. Een workshop wordt ook wel een clinic genoemd. Een workshop kan enkele uren, maar ook enkele dagen duren. Anders dan bijvoorbeeld een lezing, is een workshop vaak interactief.
Weber Barbecue Workshop Activiteiten Tuincentrum Leurs.
Wanneer dit aantal niet wordt gehaald, zijn we genoodzaakt de workshop te annuleren. De betaling zal dan worden teruggeboekt. Tuincentrum Leurs behoudt zich het recht voor om bij een voorspelling van extreem weer de workshop te verplaatsen naar een andere datum.
Workshop Inspiratiehuis 2020.
Uiteraard gaat u tijdens deze workshop ook aan de slag met inductie en leert u de andere mogelijkheden kennen van de Siemens bakovens. Naast de kookworkshops in onze kookschool kunt u in inspiratiehuis 2020 ook deelnemen aan de inspirerende workshop Koffie Espresso van Siemens.
Workshops in Den Haag? Kies uit 56 creatieve uitjes bij Hofstad Events.
Bij Hofstad Events kun je een keuze maken uit ruim 50 leuke en unieke workshops. Hofstad Events heeft voor iedereen een geschikte workshop in het assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een workshop parfum, een burlesque workshop, een workshop servies beschilderen of kies voor de schilder workshop.
Workshop tassen maken Amsterdam. Monsak.
In de standaard workshop maakt ieder deelnemer twee accessoires in 15, a 2 uur. Er zijn vele uitbreidingen mogelijk in overleg, zo kunnen we een accessoire patroon speciaal voor jullie ontwikkelen, we kunnen catering opties bieden, je kan deze workshop langer maken door meer knutselwerkjes te maken.
Workshops Kookworkshop en muziek workshop tijdens een dagje uit.
Tip: Ook volwassenen kunnen genieten van hun eigen culinaire prestaties tijdens een kookworkshop tapas maken. De kosten voor de workshop zijn 3250, per persoon minimaal 8 personen. Word een stermuzikant met onze muziek workshop. Bespeel samen Afrikaanse trommels met een workshop Djembé, doe mee met een Junkjam op afval zoals klikos, olievaten en autovelgen.
Workshops Doe@ding.
Wild Rose Studio. Rainbow Designs Miranda van den Bosch. Stencils / Masks / Shapes. Sweet Winter Season. DF3440 Snow and Ice. Workshops Er zijn geen artikelen in deze categorie. Adres Anjerstraat 1 3202 GS Spijkenisse Nederland. Telefoon 0181 625 017.
BBQ Workshops Alle soorten en mogelijkheden van BeefSteak op een rij premium vlees en bbq.
Met een BBQ workshop op onze locatie in Ter Aar, georganiseerd door BeefSteak, weet u zeker dat u in een mum van tijd het lekkerste vlees bereidt op de barbecue. Of u nu met vrienden wilt barbecueën of met collegas, wij hebben voor elke barbecuefan een geschikte workshop.

Contacteer ons