Meer resultaten voor kookworkshop amersfoort

kookworkshop amersfoort
De Riet voor een kookworkshop of bedrijfsuitje omgeving Amersfoort.
Niet ver van Amersfoort ligt op steenworp afstand boerderij De" Riet. Even weg uit de drukte, geen stress. Een centrale ligging die eenvoudig per auto of openbaar vervoer te bereiken is. We beschikken over voldoende parkeerplaatsen, die uiteraard gratis zijn. Er is een oplaadpunt voor elektrische auto's. Centraal gelegen in Utrecht. Als u in Utrecht op zoek bent naar een landelijke, inspirerende locatie voor een kookworkshop, bedrijfsuitje, presentatie, vergadering of teambuilding: laat alle drukte en stress achter u en kom naar De" Riet!
Delicio kookstudio, een kookworkshop als ultiem bedrijfsuitje.
Cooking een uniek concept voor in huis. Wil je deelnemen aan een kookworkshop op open inschrijving? Delicio is sinds 1997 één van de toonaangevende kookstudios van Nederland. Wij hebben een geheel eigen stijl maar gaan ook elk jaar weer met onze tijd mee. Kijk hier voor recencies van enthousiaste bezoekers na hun bezoek aan kookstudio Delicio. Kookstudio Delicio is gevestigd in Nunspeet en ligt centraal in Nederland. Zoek je daarom een kookstudio in de omgeving van bijvoorbeeld Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Veluwe, Randmeren, Flevoland, Nijkerk, Harderwijk, Epe, Dronten, Zeewolde, Ermelo of Putten?
Het leukste uitje in Amersfoort De keuken van Smulweb.
Tijdens het koken worden vriendschappen gemaakt en ontstaan zakelijke relaties. De keuken van Smulweb in Amersfoort is met ruim 300 vierkante meter één van de mooiste en modernste kookstudios. Volledig ingericht met de beste keukenmaterialen, een volle wijnkast en een fijne geluidsinstallatie.
Kookworkshops in Amersfoort: Bespaar tot 70% op kookworkshops in Amersfoort GROUPON.nl.
Door middel van deze kortingsbonnen kunt u nu voor een gereduceerd bedrag deelnemen aan kookworkshop in Amersfoort. De professionele staf bij Amersfoort kookworkshop bieden u graag hun diensten aan, en zullen er voor zorgen dat u een leuke en leerzame tijd heeft.
Biologische kookworkshop? Lekkere tips! Puur! uit eten.
6x biologische kookworkshop. Zelf lekker Puur! leren koken tijdens een biologische kookworkshop met ingrediënten uit de streek, die biologisch, duurzaam, gezond en vooral lekker zijn? Met diverse themas zoals vegetarisch, glutenvrij, vergeten groenten, kruiden of buiten koken! 6x biologische kookworkshop. De Groene Kookacademie in Amersfoort.
Kookstudio Smulweb Kookcollege te Amersfoort Smulweb.nl.
Kookstudio's' in de buurt van Amersfoort. Culiria is voor mensen die van lekker eten houden en het leuk vinden om gezamenlijk te koken. Wilt u met uw collegas, vrienden, vriendinnen of familie samen gezellig het eten bereiden dan bent u bij culiria op het juiste adres!
De Groene Kookacademie: Vegetarische kookworkshop Puur! uit eten.
De Groene Kookacademie Amersfoort. De Groene Kookacademie biedt opleidingen en kookworkshops, zowel voor professionals als consumenten, die graag nog meer leren genieten van de vegetarische keuken. Vol passie zetten Peter van Berckel en Marion Pluimes zich hiervoor in. 100% biologische kookworkshop.
Kookschool Kookwinkel Oldenhof.
Gratis retourneren of omruilen. Kookwinkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Graag nodigen wij u uit voor een inspirerende workshop, cursus of masterclass in onze kookschool op de bovenste verdieping van onze kookwinkel in Hilversum. Gaat u deze kookuitdaging aan? Bekijk dan hier onze kookagenda.

Contacteer ons