Zoeken naar kookworkshop nijmegen

kookworkshop nijmegen
Thaise kookworkshops aan huis of op locatie.
Alle exotische ingredienten en sauzen neemt ze zelf mee en mag u na afloop houden zodat u de gerechten later nog eens een keer op u gemak kunt klaarmaken. Wilt u samen met vrienden of collegas een Thaise kookworkshop volgen of bent u geintereseerd in een volledig verzorgde catering bij u thuis.
Kookworkshop in Nijmegen, bij kookstudio Uit Koken! Uit-koken.
Er is maximaal één groep per avond aanwezig tijdens de kookworkshop in onze kookstudio. Kookworkshop als vrijgezellenfeest of teamuitje. Binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren of bijvoorbeeld een teamuitje? Er is niets leuker dan samen leren koken tijdens een kookworkshop in onze kookstudio in Nijmegen.
Kookworkshop Nijmegen vanaf 35 tot 80 p.p.
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc: Kookworkshop Enschede. Regio Zwolle, Meppel, etc: Kookworkshop Zwolle. Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc: Kookworkshop Arnhem. Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc: Kookworkshop Apeldoorn. Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc: Kookworkshop Nijmegen. Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc: Kookworkshop Drenthe.
Kookworkshops.
Kosten bij deelname vanaf 8 personen zijn 6750, per persoon. Kosten bij deelname vanaf 10 personen of meer zijn 65 per persoon. Fun Food Factory zorgt voor een ontspannen avond in een culinaire omgeving! Mail voor verder informatie of aanmelding van een kookworkshop naar arno@funfoodfactory.com.
Wereldkoks is meer dan een kookstudio.
De Donjon: alles wat je liever niet wil weten maar wel altijd had moeten vragen. Geslaagd theaterfeestje in de achtertuin. Na 15 jaar cultuur spinnen blijft toekomst De Vasim onzeker. Expo en diner van Pride Photo Nijmegen. Van mens tot mens over Syrië.
Italiaans koken workshop Nijmegen by Workshops4you. De leukste workshops in alle categorieën.
Zo combineert u werk met de informele gezelligheid van het koken. Informeer gerust naar de mogelijkheden van een tapas workshop voor uw bedrijf een avontuurlijke dagje uit met collega's' of zakenrelaties afsluiten met een kookworkshop is een verrassende activiteit dat uw netwerk en teamspirit doet versterken.
Kookworkshops: Gracering voor Indische catering.
De datum en het tijdstip worden in overleg met u bepaald. Is de kookworkshop buiten Nijmegen dan reken ik reiskosten 030/km., Wilt u uw kookworkshop liever op een andere locatie dan worden de huurkosten in de prijs doorberekend. Alle rechten voorbehouden 2015 Gracering.

Koken aan de Waal is een initiatief van chefkok Rob Beernink en vinoloog Wendy Otting. Onze boerderij is gelegen naast de fietsbrug, aan de Oosterhoutse dijk in Lent, Nijmegen Noord. We verzorgen er kooklessen, wijncursussen, kaasproeverijen en diverse workshops op het gebied van wijn en spijs.

Contacteer ons