Resultaten voor kookworkshop roosendaal

kookworkshop roosendaal
Groepsuitjes in Roosendaal Buitengebied vergelijk je op TeamUitstapje.nl!
Aanbieders van een groepsuitje in Roosendaal Buitengebied bieden zowel een actief groepsuitje als een rustig groepsuitje. Organiseer het geschikte groepsuitje of bedrijfsuitje voor je bedrijf of team! Teamuitstapje helpt om het geschikte uitje in Roosendaal Buitengebied voor jullie te vinden!
Ottoman Catering Kookstudio.
Heeft u liever een kinderfeestje buitenshuis? Wij zorgen of ontzorgen met veel plezier elke gebeurtenis waar mensen van eten wensen te genieten. En mocht u de nodige dosis creativiteit zoeken voor volwassenen of kinderen., dan is een kookworkshop bij Ottoman wellicht iets voor u.
Vind Kookstudio op Marktplaats.nl.
Kookworkshop voor bedrijven/verjaardagen/feestjes/kookclub. De lokatie voor uw bedrijfsuitje, teambuilding, eigen kookclub, feestje of zomaar een kookworkshop te volgen op een unieke lokatie.wij bieden plaats aan groepen vanaf minimaal 12 personen tot ca 30.afwijkende grote in overleg en op aanvraag.volg een leuke leerzame maar vooral smakelijke workshop in onzee.
BBQ Menus BBQTyd.
U kunt dit menu natuurlijk uitbreiden naar uw wensen maak daarvoor uw keuze uit de optie mogelijkheden op de detail pagina. Het bbqtyd menu wordt gelijk onze andere bbq menu's' geleverd in speciale koelboxen zodat uw bestelling lekker vers blijft.
Kookstudio Pollies Dé kookbeleving van Zeeland vlakbij Rotterdam.
Wil je een kookworkshop, kookcursus, of leuk groepsuitje of gezinsuitje in Roosendaal volgen? Dan is Pollies Kookstudio perfect geschikt voor jou. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Roosendaal. Bekijk hieronder hoe u vanuit Roosendaal bij onze locatie terechtkomt.: Km afstand vanuit Roosendaal: 46 kilometer.
VVV Roosendaal.
Gezellig en overdekt winkelen in het hart van de binnenstad van Roosendaal. Vanuit parkeergarage de Roselaar loopt u zo het winkelcentrum in! De Passage is meer dan de verbinding tussen Raadhuisstraat en Nieuwe Markt. Het is de meest gefotografeerde overdekte winkelplek van Roosendaal.
Verdien geld met koken.
7000, 12000, per gegeven kookworkshop afhankelijk van het aantal personen, hoe meer workshops u doet hoe meer u verdient. Een leuke tijdbesteding als koken uw hobby is. Passie en enige ervaring met koken. Flexibiliteit, in het weekend en avonden beschikbaar.
Kookstudio Kookikook in Breda Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Kookstudio Kookikook in Breda. Gerelateerde bedrijven Kookstudio Kookikook Breda. Stichting De Vierde Set. Bram van Vugt. Breda 4 B.V. Tilburg 3 B.V. Roosendaal 1 B.V.

Contacteer ons